Everyday

VECKOPLANER

Halli hallå! Idag känner jag mig duktig för jag har redan varit uppe och jobbat några timmar. Jag hann även iväg för att hämta ut en matta på posten som var liiiite för stor och tung för mig att bära, så det fick helt enkelt bli en taxi hem haha. Ser fram emot att lägga ut den på golvet, håller tummarna för att den blir bra. Annars idag är det Blomsterriket som gäller till stängning och en lugn kväll ikväll. Det är verkligen 3 helt galna veckor som ligger framför mig nu så det är bara att komma igång med allt. Hoppas ni får en fin dag 🙂

Måndag: Jobba några timmar hemifrån på morgonen och sedan på Blomsterriket från 12.00

Tisdag: Morgonmöte med en av mina brudar och sedan ska jag låna en bil av mamma och pappa och åka runt i Sollentuna för att inhandla massor av grejer till kommande bröllop.

Onsdag: Jobba hemifrån hela dagen och träffa en gammal vän för drinkar på kvällen.

Torsdag: Ledig! Jag ska luncha med min faster Marie och försöka ta det lungt hela dagen.

Fredag: Morgonmöte med en brud och planeringsjobb hemifrån på eftermiddagen.

Lördag – Söndag: Jobba på Blomsterriket

Ett svar till “VECKOPLANER

  1. ISA skriver:

    hoppas veckan blir fin för dig Fanny! kom ihåg att bättre dagar väntar, häng i <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.