Fashion & Clothes

SPRING PLEASE

spring

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Jag är såå sugen på vårkläder nu! Vill helst ha blåa jeans, vita sneakers och pasteller varje dag men sitter lite fast i svarta kappor och boots fortfarande tyvärr. Men snart så (hoppas jag!). Idag har jag varit ute på vift nästan hela dagen, först på budgetmöte och sedan på bröllopsshoppingrunda med bilen! Har köpt allt från innehåll till goodiebags och verktyg till facklor och snygg spik. Nu ska jag stänga ner datorn för kvällen och ta den första långa myskvällen på länge. Hoppas ni får en fin kväll 🙂

Ett svar till “SPRING PLEASE

  1. Jenny skriver:

    Härligt med vårkläder ju! 🙂 Jag kommer åka till Stockholm i i början på mars och är taggad på att uppdatera vårgarderoben med massa pastellfärger då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.