Everyday

ONSDAG

Foto 2017-02-08 13 40 21

.

Hallå! Idag ser det ut såhär hemma hos mig, jobb jobb jobb och så en semla och en kopp te som eftermiddagsfika. Det blev lite ändrade planer så jag åkte hem från Göteborg redan igår kväll vilket var lite tråkigt och en himla massa resande på en och samma dag men samtidigt så var det så skönt att vakna hemma imorse och få en hel extra arbetsdag, nu känner jag mig mycket lugnare inför torsdag och fredag! Idag har jag kommit ikapp med mailen, fixat med ett körschema, gjort en moodboard och lite annat fix och trix. Nu ska jag köra en vända till med mailen (blir ju full igen efter några timmar!!) och sedan ska jag ta en efterlängtad dusch. Hoppas er onsdag känns härlig och mysig!

5 svar till “ONSDAG

 1. ISA skriver:

  du ser till att få jobbstunden mysig iallafall, det gör mycket <3

 2. Emma skriver:

  Så mysigt det ser ut! Jag ska flytta till Perth nästa termin för ett utbyte inom min utbildning. Tycker dina reseguider är så himla fina och undrar om du inte skulle kunna göra en om Perth? Eller har du gjort en och det är bara jag som letar för dåligt? 🙂

 3. Elina skriver:

  Hej Fanny!
  Nu när du jobbar så otroligt mycket (sinnessjukt imponerad av ditt driv btw) är jag så nyfiken på vad som finns i din sminkväska
  för de arbetsdagar där du är på möten/ute med folk osv. Vilka är dina favoriter för ett naturligt face? Tips på inlägg!
  Pussar och kramar

 4. Johanna skriver:

  Så fint! 🙂 Älskar din tallrikshylla, jag har tänkt skaffa mig något liknande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.