Home

NEW IN: RUG

rugvista-matta-inredning

.

Inlägget presenteras i samarbete med RugVista

Första nyheten i soffhörnan ligger på plats! Jag har funderat mycket över mattor, om jag ens ska ha en, om jag bara ska ta min gamla, vad jag vill ha för typ av matta om jag köper en ny osv. Sedan hittade jag denna på RugVista och föll inte bara för det enkla mönstret och färgerna utan för att den är sååå mjuk och fluffig. Det är en riktig dröm att gå runt barfota på den här och alla som har hälsat på mig sedan jag fick den har kommenterat det! Haha. Vad tycker ni, gillar ni den? Jag fick mattan hemskickad också vilket kändes sjukt smidigt då jag inte har bärhjälp eller bil i närheten samt att det endast tog 2 dagar från beställning. Ni hittar förresten mattan här!

Jag har även nyligen köpt ett nytt soffbord (ljust trä) som ska upp få fort jag får bort TV-bänken och upp TV’n på väggen. Sedan är en ny poster på väg samt filt och kuddar. Så fort jag har allt på plats lägger jag givetvis upp bilder! 🙂 Tror det kommer bli superfint.

.

rugvista-matta-inredning-1

3 svar till “NEW IN: RUG

  1. Jenny skriver:

    Vilket fint mönster på mattan!

  2. Astrid skriver:

    Va snyggt! Kul med förändring!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.