Everyday

BOOKBEAT

bookbeat-1

Det senaste har jag flängt runt en hel del. Det har varit pendlande till jobb och möten, fotograferingar och konferanser i andra städer samt några flygresor i slutet av förra året. Jag är tyvärr inget jättefan av poddar, jag kan lyssna på någon ibland men jag tröttnar ofta ganska snabbt, ljudböcker däremot fångar min fulla uppmärksamhet och är perfekt på tunnelbanan, bilresan och ibland lyssnar jag även lite på kvällen innan jag somnar. Just nu har jag ett samarbete med BookBeat där jag har fått möjligheten att erbjuda alla er en gratismånad med koden ”staaf” som gäller till och med 30/4 (endast för nya lyssnare)! Bookbeat har tusentals ljudböcker i sin app och jag har redan tagit mig igenom några stycken!

 

bookbeat-4

Detta är två av mina favoritböcker som ni hittar på BookBeat! Jojo Moyes har ju skrivit en rad fantastiska böcker men denna är enligt mig den absolut bästa. Även ”Fyren mellan haven” som är en ny favorit hos mig rekommenderar jag varmt!

4 svar till “BOOKBEAT

 1. Anonym skriver:

  Kul med erbjudandet men dåligt att du skriver att det gäller till 30/4 medan bookbeat säger 27/3 när man försöker använda den rabattkoden..

  1. Fanny Staaf skriver:

   Som jag skriver gäller den en månad, och sista dagen att aktivera den är 30/4 🙂

 2. Jenny skriver:

  ”Sista brevet från din älskade” är en favorit hos mig också! Den andra boken ska jag nog också ta och läsa, så tack för tipset! 🙂

 3. Åh, jag älskar också typ alla Jojo Moyes-böcker men håller med om att ”Sista brevet från din älskade” är den absolut absolut bästa! Kul att någon lyfter fram den istället för klassikern ”Livet efter dig” som inte alls är lika fantastisk (men ändå bra) enligt mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.