Everyday

EVERYDAY MOMENTS

Processed with VSCO with c2 preset

.

Hej allihop! Hur galet är det inte att det redan är Mars? Veckorna verkligen flyger förbi och jag som tänkt att det är en evighet kvar till sommaren och alla bröllop börjar känna att det är dags att komma in på slutplaneringen nu med mina brudpar. Herregud vilken sommar det kommer bli alltså! Galet fullbokad med jobb men kan verkligen inte tänka mig något roligare. Hur som helst, en grå onsdag som denna tänkte jag dela med mig av lite vardagsbilder i min telefon som är tagna de senaste veckorna!

.

vardag-3

En spontan måndagsmiddag med Matilda på STHLM Tapas, blir verkligen aldrig besviken där!

 .

vardag-7 

1 – En liten Welfie med de första tjejerna som kom i fredags! 2 – Lagade värlens mumsigaste brunch tillsammans med Cathrine när vi var lite bakis i lördags. 3 – Är galet besatt av dessa vegetariska burgare från Levinskys. Farligt lättåtkomliga med Foodora också… 4 – En härlig presenthög som jag fick på min födelsedag!

.

vardag-1

Pyssel inför bröllopet vi hade för några helger sedan! Välkomstpåsar med personliga brev väntade på gästerna på rummen med bland annat bakistabletter, lite godis, nötter, loka osv.

.

vardag-5

1 – Lite vår i lägenheten! 2 – Färdigfixad för fest! Brukar alltid köra samma sminkning som till vardags nu för tiden, då jag känner mig mest bekväm. 3 – Vilket väder vi haft det senaste?! Ena soliga dagen efter den andra! 4 – På fettisdagen provade jag 7-elevens semla med nutella i, jaaaaa tack.

.

vardag-6

På min födelsedag åkte jag ut med mamma och pappa i skogen för att plocka en massa tallris och annat till bröllopet. Jag fullkomligen älskar ju att gå i skogen och med detta väder plus pangpicknick med wraps och semlor blev det den perfekta födelsedagsaktiviteten!

.

vardag-2

På kvällen blev det Fonduemiddag med Matilda! Hon hade till och med tagit med sig små ljus som hon tände och satte på efterrätten, såååå gullig! När jag var liten fick man alltid välja middag på sin födelsedag och jag valde fondue varenda gång så det kändes inte annat än rätt!

.

vardag-8

1 – Ett av veckans lokalbesök 2 – Kaffepaus! 3 – På alla hjärtans dag blev det lite bubbel med kollegorna efter stängning för att fira en galen men rolig arbetsdag! 4 – Lite vårblomster.

.

vardag-4

I torsdags var jag hemma hos min faster Marie på lunch och fick dessutom träffa denna lilla godbit, min kusin Ingrid! Marie hade gjort en galet god paj med getost och rödbetor, måste få receptet!

4 svar till “EVERYDAY MOMENTS

 1. Jenny skriver:

  De här inläggen är så kul att läsa, verkar som du haft en härlig vecka! Nu till en lite konstig fråga kanske, men jag åker till Stockholm om en vecka och undrar: är det vinterkappan eller vårjackan som gäller? Hade ju gärna sett att det var vår i luften redan då…

 2. Sandra skriver:

  Tycker det är så roligt att du kommit igång så bra med ditt företag nu! Roligt att se dig lyckas med din dröm! <3

 3. ISA skriver:

  åh dina vardagsbilder Fanny <3

 4. Felicia skriver:

  Hej Fanny!
  Jag har en liten fråga: har du några erfarenheter om Zalful?
  Jag är sugen på att beställa något därifrån men vet inte riktigt om sidan är ok eller inte.
  Tack för en superbra blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.