Q & A

Q&A

Så fina bilder! (:
men du, vad har du gått för utbildning? har du gått någon florist? (:

Hejsan! Nej, jag har inte gått någon floristutbildning utan där är jag upplärd sedan barnsben i mina föräldrars butiker. Skolan där jag gick min utbildning heter UK Academy of Wedding and Event Planning och utbildningen jag gick heter ”Diploma in Wedding Planning, Styling & Design”, så den är alltså bara för koordination och design, inget för blommor!

Kantarellpasta låter väldigt mums! Har du lagt ut receptet innan eller är det något du kan göra? Mvh noll inspiration på mat

Ja visst är det så svårt att hitta inspiration såhär års?! Receptet på kantarellpastan hittar du här.

Hej Fanny!
Jag undrar om du har lust att berätta lite om själva företagandet? Har du valt att starta AB eller firma? Hur har du valt att göra med redovisning och sånna saker? Är du en sån som vill hålla koll själv eller vill du fokusera på själva jobbet o låta någon annan sköta papperna? Vad har du för mål? Tycker du att de va läskigt att starta företaget?
Tack för en fin blogg, Kram

Hej! Jag kanske egentligen borde skriva ett lite längre inlägg om det här om fler är intresserade? För att kort svara på dina frågor så har jag valt att köra Enskild Firma nu i början då det är lite mer lättjobbat för mig plus att jag redan hade en för bloggen. Jag gör all bokföring och pappersjobb själv, både för att spara in lite pengar där och för att det faktiskt är rätt kul när man väl sätter sig med det. Det är ju faktiskt en karta över hur det går för företaget! Givetvis var det läskigt att starta företaget men samtidigt så funderade jag över vad som var det värsta som kunde hända. Ja, att det inte gick bra och då får jag hitta på något annat! Jag tar inte ut en krona från företaget nu (därav jobbet på Blomsterriket) för att jag inte alls ska vara ekonomiskt beroende av hur det går nu i början. Helt klart ett av de bästa besluten jag har tagit!

Åh vilken fin blus du har på dig på bilderna! Varifrån är den? 🙂 

Den kommer från Zara och ni hittar den här.

Processed with VSCO with a5 preset

En fundering: vilken bloggportal bloggar du ifrån? Designen är verkligen så enkel och fin!

Vad roligt att du gillar den! Jag bloggar på Tailsweep 🙂

Hej Fanny!
Nu när du jobbar så otroligt mycket (sinnessjukt imponerad av ditt driv btw) är jag så nyfiken på vad som finns i din sminkväska för de arbetsdagar där du är på möten/ute med folk osv. Vilka är dina favoriter för ett naturligt face? Tips på inlägg!
Pussar och kramar

Hej! Först och främst, tack! Vad glad jag blir 🙂 Jag har faktiskt väldigt sällan med mig smink och sådant under dagen. Jag sminkar mig på morgonen och sedan är det så jag ser ut resten av dagen liksom! Haha. Ibland om det är väldigt långa dagar och det tex regnar kan man ju behöva bättra på lite dock, då brukar det vara concealer och puder som åker ner i väskan. Jag kanske får sno ihop ett inlägg om hela min sminkrutin snart men det jag använder är primer (Nivea), foundation (Mac), concealer (MUS), puder (Clinique), contour kit (Anastasia), rouge (MUS), ögonbrynspenna (H&M) och mascara (Clarins). Kram!

Åh du är så otroligt duktig och inspirerande Fanny! Stort grattis till ditt första bröllop!
Kommer du visa några bilder? Jag väntar med spänning 🙂 

Tusen tack, vad gullig du är! Absolut, när jag får bilderna från fotografen kommer jag absolut att lägga upp några så att ni får se hur allt blev 🙂

Hej Fanny!
Jag har en liten fråga: har du några erfarenheter om Zalful? Jag är sugen på att beställa något därifrån men vet inte riktigt om sidan är ok eller inte.
Tack för en superbra blogg!

Hej där! Jag har beställt en del gången från Zaful och de brukar faktiskt hålla förvånandsvärt bra kvalité för sina priser, men givetvis har jag även fått en del bottennapp därifrån. Jag har skrivit en en guide med tips för när man ska shoppa på sidor som Zaful som du kan läsa här.

Ett svar till “Q&A

  1. Amanda skriver:

    Ja!!! Skriv gärna mer om ditt företagande. Vore SÅ kul (och peppigt) att läsa! Tack för inspirerande blogg <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.