Everyday

VÅRSÖNDAG

park-hang-1 Processed with VSCO with c2 preset

Alltså, VILKEN HELG! Middag ute i fredags följt av myskväll, våffelbrunch och långpromenad på lördag förmiddag följt av incheckning på Yasuragi med bästa gänget. Idag började jag dagen med stor frukostbuffet och sedan var ju vädret dröööm så jag drog ihop några av mina favoritpersoner och så möttes vi upp i Vasaparken där vi hängde måååånga timmar i solen. Nu är jag hemma hos A och vi ska laga tacos och se Solsidan i riktig söndagsanda, perfekta avslutet på denna perfekt helg! Imorgon börjar en helt galen arbetsvecka, kan knappt bärga mig 🙂 Trevlig söndagskväll allihop!

4 svar till “VÅRSÖNDAG

 1. Åh ser helt underbart ut! SÅ underbart när solen börjar kika fram nu och värmen börjar komma mer och mer 😀

 2. Cathrine skriver:

  <3 <3 <3

 3. C skriver:

  Kanske en personlig fråga.. men hur går det med Jesper? Har inte sett eller hört något om honom i bloggen. Kram

  1. Fanny Staaf skriver:

   För några månader sedan skrev jag detta inlägg om att vi gjort slut: /2017/01/28/om-att-gora-slut/ 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.