Work

BRÖLLOPSPODDEN MED LISA & FANNY

Äntligen kan jag berätta för er vad det är vi har sysslat med! Jag kan stolt berätta att jag numera är den ena halvan av ”Bröllopspodden” som Lisa har drivit själv i många år. När jag var i Australien så lyssnade jag på Lisa varje vecka när det kom ut nya avsnitt så när hon frågade mig om jag ville driva podden tillsammans med henne efter att jag hade gästat podden några gånger tog det inte många sekunder innan jag tackade ja. Så de senaste veckorna har vi fixat med avtal, coverbilder, nya upplägg osv och nu är vi ääääntligen upp and running! Så från och med nu kommer ni varje vecka kunna höra oss diskutera olika bröllopsrelaterade ämnen, ta upp lyssnarfrågor, ha expertgäster över osv. Sedan har vi massor av andra grejer på G också, men mer om det senare.

Sååå glad och exhalterad över denna nya ”gren” i mitt företagande. Det är verkligen en perfekt kombination med planeringsjobben och jag och Lisa har så himla roligt när vi jobbar så det känns underbart med en kollega! Nu kör vi! 

Foto:  Malin Lindner, PhotoByMile

5 svar till “BRÖLLOPSPODDEN MED LISA & FANNY

 1. Cherie skriver:

  Åh vad roligt! Grattis!

 2. Anette skriver:

  Så spennende! Gleder meg til å høre 🙂

 3. Minna skriver:

  Grattis! Lyssnade första gången du var med och du var jättebra!

 4. Minna skriver:

  Grattis! Lyssnad på den första och du var jättebra!

 5. Astrid skriver:

  Va kul! Grattis! Tyckte att ni hade bra kemi i intervjupodden med dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.