Everyday

MORSDAGSMIDDAG

Igår åkte jag ut till Sigtuna efter jobbet för att äta morsdagsmiddag för mamma och mormor! Vi samlades allihop hemma hos mamma och pappa för lite bubbel och snacks

.

Det var 27 grader och såååå underbart att sitta ute

.     

Jag passade på att inviga min nya klänning som ni hittar här. Jag älskar både färgen och modellen och kände mig superfin i den! En sådär lagom klänning som funkar både för exempelvis en dag på stan eller festligare tillfällen.

.

Sedan blev det middag på Farbror Blå! Vi satt på uteserveringen och ingen behövde kofta eller jacka på hela kvällen, såå underbart. Jag åt en supergod torsk med färskpotatis, räkor och sparris. Yum!

.

Tyvärr så blev jag sjuk under kvällen så idag har jag kämpat på på Blomsterriket då det är en av våra stressigaste dagar på året vilket inte riktigt ger utrymmet för en sjukdag. Jag fick dock gå några timmar tidigare så efter att ha fixat en massa som behövdes göra (handla, dammsuga etc) ligger jag nu äntligen i sängen och ska försöka vila upp mig så att jag blir frisk ASAP! Det blir SKAM, tacos och favoritkillen. Bästa söndagsmyset!

.

4 svar till “MORSDAGSMIDDAG

  1. Jenny skriver:

    Wow vilken fin klänning! Och vilka snygga lockar! Kunde du kanske göra ett inlägg om hur du stylar ditt hår nu när det är kortare? Speciellt dessa lockar är supersnygga!

  2. Maria skriver:

    Fanny, du strålar! Av ren nyfikenhet måste jag dock fråga en sak. Jag lägger ingen värdering i detta (har själv varit med om samma nämligen) men hur kände du inför att träffa en ny så pass snabbt efter uppbrottet mellan dig och J? Förstår om du ej vill svara på detta, och man kan ju trots allt inte styra över sina känslor. Önskar er all lycka!

  3. Asså Fanny du ser så himla lycklig ut, och så fin verkligen, som föregående person så att det verkligen lyser om dig!

  4. Linn skriver:

    Åh, vilken fin klänning! Kommer tyvärr bara direkt till Shein när jag klickar på länken. Så tänkte bara fråga vad modellen på klänningen heter? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.