Outfits

AFTONBLADETS MORGONSOFFA

Trenchcoat: Lindex
Dress: Vila
Ballerinas: Forever New

Hallå! Nu är jag på plats i Stockholm igen och har haft en lång men härlig arbetsdag. Det började med ett sista avstämningsmöte med mitt brudpar som gifter sig nu på lördag följt av några timmars jobb tillsammans med Lisa på ett av våra kommande projekt. Sedan blev det en långpromenad i solen där jag passade på att hämta upp ett paket jag beställt hem med lite sommarkläder från Nelly och sedan har jag jobbat vid datorn sedan jag kom hem. Nu blir det middag följt av glass med färska hallon och blåbär som jag fyndade på ICA, muuums!

Imorgon bitti är förresten Lisa och jag med i Aftonbladets morgonsoffa (sänds på 3an) klockan 08.00 om ni vill se det. Vi ska prata en massa bröllop såklart 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.