Work

BRÖLLOPSSÄSONG I FULL GÅNG!

Foton av Fabian Wester, från Kenzas blogg. 

Phew, bröllopskaoset är verkligen igång och jag älskar varje sekund av det! Som några av er redan sett så gjorde jag Kenza och Aleks bröllop i helgen, vi stod för allt det visuella inklusive blommor! Det var så fantastiskt roligt att få jobba med detta härliga brudpar och se alla planer och designer jag haft i huvudet de senaste 6 månaderna bli verklighet. Jag låter Kenza lägga upp alla bilder själv först såklart men sedan kan jag visa er lite mer av vad vi gjorde. På bilderna ovan ser ni blomsterportalen vi skapade som nog är min personliga designfavorit från bröllopet, tillsammans med dukningen.. och blomsterväggen.. jag har svårt att välja! Haha. Nu har vi 4 bröllop kvar på 3 veckor, sedan blir det två veckors semester och en rivstart på hösten innan vi har årets sista bröllop i Oktober.

Sedan måste jag bara säga TACK TACK TACK till mitt superteam som var på plats och hjälpte mig under helgen. Fanny Staaf Events egna florist Sarah, båda mina praktikanter Nina och Anna, min helt underbara och duktiga vän Matilda, Anna från Rental Stories, Lishan som hoppade in extra och så mammsen och pappsen som har hjälpt mig sååå mycket den här sommaren. Jag hade aldrig klarat den här helgen utan er, ni är helt underbara!

7 svar till “BRÖLLOPSSÄSONG I FULL GÅNG!

 1. Johanna skriver:

  Vad roligt att du gjorde deras bröllop! Jag är så pepp på att få e mer bilder, följer er båda så det ska bli så kul 🙂

 2. Emelie skriver:

  Wow!!! Stort grattis, vilket jobb!
  Ren magi. <3

 3. Minna skriver:

  Men, herreguud! Vilken rivstart på ditt företag 😃 Ser ju heelt fantastiskt ut ❤️ Ser fram emot fler bilder

 4. Elin w skriver:

  Du är fantastiskt duktig och förtjänar ALL framgång!

 5. Astrid skriver:

  Otroligt vackert! Bra jobbat!

 6. Romana Bardak skriver:

  Fantastiskt! Jag undrar vad en sådan blomstervägg kostar?

  1. Fanny Staaf skriver:

   Det varierar väldigt mycket beroende på vad man vill ha i den, kontakta oss på Fanny Staaf Events för en personlig offert 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.