Everyday

CHOP CHOP

Chop chop, ytterligare 15 cm av! Jag gillar det verkligen samtidigt som det är så himla ovant, måste prova mig fram lite med det innan jag bestämmer mig för vad jag tycker mest om, långt eller kort. Nu är jag i alla fall hos mormor och morfar i Dalarna och försöker ha semester. Det är såååå svårt när man är egenföretagare alltså, även fast jag var så bestämd, förberedd och har autoreply på mailen så är det lite telefonmöten som måste tas och mail som måste besvaras. Tur att jag älskar mitt jobb! 😉 I Rhodos får det bli 100% off i alla fall. Nu ska vi äta mormors goda köttbullar till middag och sedan se på deckare (vilket sedan gör mig livrädd för att sova ensam i gästhuset men är så värt det haha). Hoppas ni alla får en superhärlig kväll!

10 svar till “CHOP CHOP

 1. My Thulin skriver:

  wow, det passade dig så bra 😀

 2. Essi skriver:

  Suuuper cute! Suits you very well! 🙂

 3. Therese skriver:

  Wow, alltid älskat ditt långa hår men måste nog säga att detta passade ett mer vuxet du, fruktansvärt vad snyggt 😍

 4. Jenny skriver:

  Åh vad det passar dig att ha kort hår! 😍

 5. Enna skriver:

  Du passar så bra i den längden!!

 6. Anneli skriver:

  Jag visste det! Så himla härligt att du vågat!

 7. Madeleine skriver:

  Så fint! Du passar bra i både kort och långt, men denna längd tycker jag är helt perfekt på dig 🙂

 8. Johanna skriver:

  Riktigt snyggt! 🙂

 9. Thea skriver:

  Så snyggt!!! Vill gärna veta mer om din sminkrutin och favoritprodukter när du har tid!

 10. Cathrine skriver:

  Så jävla snygg F!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.