Everyday

VECKA 36

Jag älskar denna nya blus från Asos, det blir en perfekt färgklick i garderoben i höst! 

Godmorgon på er! Just nu sitter jag hemma vid köksbordet med en stor kopp te och tända ljus och jobbar medans regnet smattrar mot rutan, obeskrivligt mysigt! Snart måste jag dock svira om och ge mig ut för dagens möten och ärenden vilket inte känns lika mysigt just nu men med favoritregnjackan på ska det nog gå bra. Jag har även min nya prakikant Anna med mig idag så det känns skönt med lite sällskap när vädret är såhär! Jag har annordnat en bröllopsplåtning till på onsdag som jag planerat i flera månader. Jag har verkligen lyckats få ihop ett obeskrivligt bra superteam till detta så jag är riktigt taggad men även lite nervös som alltid när det är så många delar i en styling som ska gå ihop. Jag tror dock stenhårt på temat jag har satt ihop och så ska min kusin + flickvän modella så det blir superkul. Anyway, dags att ta tag i dagen. Här är veckans planer: 

Måndag: Jobba hemifrån på förmiddagen, möte med ett brudpar, lunch med Anna och sedan ska vi ut till Mall of Scandinavia och göra presslån inför plåtningen på onsdag.

Tisdag: Jobba hemifrån på förmiddagen och sedan springa ärenden på eftermiddagen. Hämta ut paket med stylingprodukter inför plåtningen, låna bilen av mamma, köpa solkrämer inför Rhodos etc.

Onsdag: Plåtning hela dagen!

Torsdag: Podda med Lisa på förmiddagen, lämna tillbaka alla presslån samt bilen och sedan packa på kvällen.

Fredag: Åker till Rhodos, weii!

2 svar till “VECKA 36

  1. Jenny skriver:

    Gillar verkligen hur du stylat håret på bilderna! 🙂

    1. Fanny Staaf skriver:

      Åh vad roligt att höra, tack Jenny! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.