Everyday

MOMENTS x10

Hur härlig är inte hösten? Och hur härlig är inte Vasastan? Jag är så himla glad att vår nya lägenhet också ligger precis här för jag vill verkligen aldrig bo någon annanstans.

.

Har fått totaldille på Hortensior den här hösten, just nu har jag riktigt vinröda på mitt soffbord av trä, en galet höstig och fin kombo!

.

Poddinspelning i full gång!

.

Höstiga grenar i min nya favoritvas från Blomsterriket.

.

Årets sista bröllop var ett riktigt härligt höstbröllop. Det spöregnade hela dagen men vad gjorde det när det var såhär mysigt inne i middagslokalen? Det smattrande regnet mot taket var snarare en extra mysfaktor och stämningshöjare!

.

Fick hem lite prover av Elin som jag nästan alltid jobbar med för mina brudpars inbjudningar och andra trycksaker. Har verkligen haft dille på plexiinbjudningar i år!

.

Förra veckan åkte Anna och jag runt på lokalvisningar, så himla roligt att se nya ställen. Längtar galet mycket efter vårt bröllop vi har på detta vackra slott nästa sommar.

.

Ännu en poddinspelning, denna hos Av Frantzén som vi just nu har ett samarbete med!

.

Blomstershopping

.

Sist men inte minst, en brunch med Lisa och denna lilla nyfödde skrutt på Pom & Flora. Det var faktiskt första gången jag var där och det var helt klart värt hypen, galet god mat!

3 svar till “MOMENTS x10

 1. I love your post and fantastic pictures.
  kisses
  Ela
  http://www.themomentsbyela.pl

 2. Sarah H. skriver:

  Ville bara säga att du nog borde uppdatera texten som står när man går in på din ”om mig” 🙈 kramar 😘

 3. Amanda skriver:

  Vad heter podden ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.