Q & A

Q&A

Hej Fanny, Jag älskar din blogg! Jag tycker även att ditt yrke är så himla spännande. Min sambo och jag går just nu i bröllopstankar och jag undrar var ett bröllop kostar ungefär? Jag förstår att det varierar väldigt mycket men om du skulle säga en vanligt budget i Sverige? Tacksam för svar!

Hej och tusen tack, så roligt att du gillar min blogg 🙂 Så roligt att ni funderar på bröllop, grattis! Vad ett bröllop kostar är dock omöjligt att säga då det beror helt på vad för typ av bröllop man vill ha. Att ha en vigsel är helt gratis så själva giftemålet kostar ingenting utan det är festen och allt runt omkring som kan dra iväg. En del väljer att laga mat själva, ha bröllopet hemma i trädgården osv vilket givetvis tar ner kostnaderna. De bröllop jag jobbar med som ofta är på herrgårdar/slott/andra bröllopslokaler, har en sittande middag, dekorationer, blommor, fotograf, musiker, hår & makeupartist etc brukar ligga på ca 250 000 – 1 000 000 kr, mycket beroende på hur många gäster det är och brudparets standard. Jag brukar säga att man ska budgetera ett minimum på 3000 kr per gäst för ett sådant bröllop. Så, omöjligt att säga men hoppas att du fått ett hum 🙂

Hej Fanny! Jag har försökt leta i dina inlägg från resan vad hotellet ni bodde på hette, tyvärr finner jag inget svar på min fråga så jag tänkte att jag skulle skriva till dig och fråga vad det hette. Det ser helt underbart ut och funderar på att boka till nästa sommar. Många kramar!

Hej! Åh ja du borde verkligen boka, det är ett helt underbart ställe! De har fantastiska miljöer, galet god mat, grym service, fin inredning, lyxiga rum etc. Casa Cook heter det 🙂

 

Hur stylar du ditt hår när det blir sådär? Vad använder du för locktång? 🙂

Jag använder faktiskt bara plattång till mitt hår. Jag lockar det med plattången, sprayar ordentligt, låter torka och sedan borstar jag igenom det ordentligt så blir det precis sådär. Tar inte mer än 10 minuter nu med nya frisyren och håller minst två dagar!

Jag är nyfiken på, kommer du göra julinlägg i form av någon sorts julkalender i år? Dina julinlägg är verkligen så stämningsfulla och mysiga! 

Vad glad jag blir att du gillar dem 🙂 Givetvis kommer jag att blogga om julen i år med, hur tror ni att jag skulle kunna låta bli?! Haha. Exakt vilket upplägg det blir har jag inte bestämt än så det får bli en överraskning. Om ni har några önskemål om vad ni vill se/läsa om så är det bara att kommentera.

Har du tips på bra ställen att leta bröllops och brudtärneklänningar i Sthlm?

Milagro för brudklänning och tärnklänningar skulle jag kolla online på typ Asos (ni hittar deras tärnklänningar här) 🙂

7 svar till “Q&A

 1. Lovisa skriver:

  Åh, jag älskar också dina julinlägg så blir så glad över att höra att det kommer komma sådan även i år, wihoo!
  Det är himla kul med tips överlag tycker jag – recept, saker att göra osv. Jag och mina kompisar har pratat på att hitta på något i julanda varje advent-söndag, har du tips på vad vi kan hitta på?
  Kram!

 2. Wedding is a very event in your life. This is an unforgettable moment. In my opinion, it is worth to make a wedding to the extent of your financial possibilities because at the beginning of your path you will have a lot of expenses and credit here is completely unnecessary and even hinders.
  I made an inexpensive version of my wedding party and I do not regret it.
  I focused mainly on beautiful flowers because they can decorate not only every simple dress, but also many interiors.
  Kisses
  Ela
  http://www.themomentsbyela.pl

 3. Anette skriver:

  Yey, gleder meg til julepostene dine. Så koselig! 😊

 4. Jenny skriver:

  Läste att du lockar håret med plattång, kan du tipsa vilken? Letar efter en plattång som är bra att locka med. Tack 😀😘

 5. Julia skriver:

  Du är grym på att fånga stämningar så julinlägg från dig är ju rena rama drömmen! 😀 Klassiska inlägg såsom julklapps–tips och recept är alltid uppskattade.
  Skulle inte du kunna vlogga nånting i jul? Det hade varit superkul att se! 😀

 6. Elina skriver:

  Alltså inget gör mig så peppad som dina jul-inlägg, haha 😅👌🏻 Älskar dem och har gjort i alla år. Mina favvo-inlägg är från 2015, har under jular efter det gått tillbaka och inspirerats. Så himla bra balanserat med recept, julklappspapper, dukningar och filmer 👌🏻👌🏻✨

  1. Fanny Staaf skriver:

   Åhh vad glad jag blir Elina, och vad roligt att höra att du tyckte 2015 var bäst. Ska gå tillbaka och kika också för lite inspiration till årets inlägg 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.