Fashion & Clothes

BLACK WEEKEND x GINA TRICOT

Black weekend is here! Det är lite galet hur detta bara har exploderat i Sverige, men för någon som klagade på att reorna alltid låg efter jul förut så är ju detta drömmen 🙂 Vi ska passa på att köpa en hel del inredning nu i helgen när det finns bra rabatter lite överallt men för er som mer är inne på att fynda kläder tänkte jag ge lite smyginformation jag fått om Gina Tricots Black Weekend så länge samt min bästa taktik för att fynda!

De kommer köra 30% rabatt på utvalda varor redan ikväll för medlemmar (start 18.00), nya erbjudanden var 4 timme under hela dagen imorgon, 30% på utvalda produkter för alla på lördag och sedan 20% rabatt på ALLT (förutom denim) på söndag. Så, den bästa taktiken är alltså att redan nu kolla ut era favoriter och sedan hålla utkik efter om de hamnar bland erbjudandena, om inte, slå till på söndag med 20% rabatt! Jag har listat några av mina favoriter för lite inspiration också, både för jul, nyår, stickat, jackor och mys 🙂 Hoppas att ni hittar något att fynda!

JACKOR

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

.

NÅGOT RÖTT TILL JULENS ALLA FESTER

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

.

STICKAT

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

.

REDO FÖR NYÅR

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

.

MYSPYS

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

.

Inlägget innehåller annonslänkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.