Everyday

MIN FÖRSTA ADVENT

I söndags vaknade jag i min nya favoritpyjamas och vi åt julig frukost med vörtbröd och adventskalenderte framför nyhetsmorgon.

Sedan gjorde vi oss i ordning och tog pendeln ut till Rotebro där mamma hämtade upp oss med bilen och vi åkte vidare ut till Sigtuna där vi skulle spendera dagen.

Där kastade vi oss direkt ut på julmarknaden som var lika galet populär även i år. Tur att man har en lång pojkvän som syns, korta mamman försvann dock ett flertal gånger i folkmassorna… haha.

Här stod vi och dreglade en stund, jag menar, Pistage och 88-bollar? Kom igen! Det blev dock inte köp då jag hade med mig nybakat från i söndags som vi skulle mumsa på senare, en påse varma brända mandlar blev det dock. Går ju inte att låta bli!

♥  ♥  ♥

Vi tog strandpromenaden tillbaka till huset för att slippa trängas på gågatan, såhär vacker var utsikten då…

Hemma blev det fika och så tände vi första ljuset

När det hade blivit mörkt lånade A och jag bilen för att ta en liten inredningtur. Vi svängde förbi IKEA, Folkhemmet och Mio och köpte matbord, stolar samt vardagsrumsmatta. Det sved till lite på bankkontot med tre så stora köp på en gång men vi är gaaaalet nöjda. Kommer bli så fint!

När vi kom tillbaka till Sigtuna brann en brasa i hallen…

… och ett julbord var uppdukat! Sååå gott! Efter maten spelade vi Rappakalja och enligt tradition så vann jag (såklart, hehe). Så himla mysig första advent med bästa mammsen, pappsen och min fina pojkvän. Det är första gången jag är ledig på första advent på över 10 år och jag känner verkligen att jag utnyttjade det till max 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.