Everyday

WORK WORK

Jag hade med mig kameran igår så jag passade på att ta lite bilder när vi satt och jobbade! Den milslånga checklistan blev tro det eller ej avbockad och jag hann strukturera upp veckans jobb och alla brudpar innan jag stängde ner datorn för kvällen. Nu kommer snart Lisa hit så ska vi podda för första gången i år och sedan i eftermiddag har jag som sagt en telefonintervju och så ska jag spika körschemat för nästa veckas bröllop så att alla leverantörer och brudparet kan börja planera efter det. Det känns nästan lite konstigt att vi har ett bröllop nästa vecka, på sommaren och mitt i bröllopssäsongen så är man liksom så inställd på att de kommer varenda helg men nu kom det nästan lite oväntat, men så himla roligt! Nej, nu måste jag börja göra mig i ordning. Ha en fantastisk dag allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.