Everyday

MOMENTS FROM MY PHONE

Äntligen fick jag till en lunch med den här finingen! Önskar att vi hann ses mycket mer än vad vi gör.

/

Flyttpizza på golvet, klassiker!

 .

Blir nästan lite småkär i byggnader som denna, och det gör mig tacksam för att jag bor i en så vacker stad som Stockholm!

/

Köpte hem lyxtuplaner från Hötorget förra helgen och de blev så fantastiskt fina! Måste tillbaka på fredag och köpa likadana inför nästa helg 🙂

 .

Lägenheten blev veckans poddstudio, så skönt med lite utrymme, äntligen! Och jag måste ju säga att jag älskar lägenheten så mycket så att det pirrar i mig när solljuset badar in som det gjorde just denna dag. Vår lilla poddbebis var ju med som alltid såklart också ♥

 .

Vill aldrig flytta från Vasastan!

/

Vitlöksscampi med kronärtkockspuré på Italienarn nere på hörnet. Yum!

 .

Mysig i min nya tröja! Den är tyvärr slutsåld i färgen jag har men ni hittar den i vitt här (klick!).

/

Något annat som är mysigt är denhär plutten som vi är kattvakter till den här veckan.

 .

Alltså hur vackert har det inte varit den senaste veckan? Klarblå himmel, strålande sol och krispig frost överallt. När jag tog dehär bilderna skulle jag egentligen åt andra hållet men drogs nästan omedvetet upp mot backen och solen och stod här och bara tittade en lång stund. Vintern kan verkligen vara magiskt vacker!

 .

Hemma har jag så gott som levt i min nya pyjamasskjorta det senaste, ni hittar den här.

/

Tre fina julklappar jag fick till köket! Ni hittar grytunderlägget här, måttsatsen här och salt och pepparkvarnen här.

 .

Man vågar knappt gå förbi hötorget nu då det är vårblommor overload och jag är ju sååå svag för tulpaner, ranunkler, anemoner etc.. Önskar det kunde vara löksäsong året om!

/

Detta inramade fotografi gav jag till mamma och pappa i julklapp. Det är en bild som pressen tog efter att de kraschade med ett flygplan (Gottrörakraschen) och jag tycker att det är så himla fint och dessutom representerar allt de har gått igenom tillsammans. Vill nästan göra en kopia och ha en hemma med!

 .

Sjukt nöjd tjej i en ny och tom lägenhet!

/

Ikeavändan slutade med en helvit kungvagn? Haha.

 .

När jag var i Hedemora gick mormor och jag två promenader på kyrkogården. Vi har gjort det enda sedan jag var liten och jag tycker att det är så mysigt att gå runt och göra fint på våra familjegravar där och bara gå runt då hela kyrkogården är väldigt välskött och känns som en stor park. Även kyrkan är så vacker och pampig!

/

Rutig för helgen.

.

Har känt och klämt på den här tröjan på Gina sååå många gånger, men jag köpte den till mamma i julklapp så då kan jag ju faktiskt låna den av henne istället för att köpa en egen.. men jag vill ändå ha en egen.. haha. Ni hittar den här.

/

Allt som är gott, typ. Bröd, vin, grädde, parmesan, tryffelolja, bacon, grädde etc… mmmmjum!

.

8 svar till “MOMENTS FROM MY PHONE

 1. Julia skriver:

  Mysigt inlägg! Superkul att se vad du har för dig i vardagen. 🙂

 2. ISA skriver:

  Åh tavlan <3 Älskar Stockholm så mycket också när jag ser inlägg som dessa!

 3. Anneli skriver:

  Härligt inlägg och visst är vintern härlig men -20 grader, njaä :).

 4. Anonym skriver:

  Bra inlägg! Så mysigt att få hänga med i din vardag <3

 5. MALIN skriver:

  Jag fattar inte – är det dina föräldrar på bilden som pressen tagit? Kraschade dom? Kram

 6. Cathrine skriver:

  Fina du! Vi ses om en dryg vecka! Längtar! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.