Vecka 31


Hej på er! Nu sitter vi i bilen tillbaka till Stockholm och semestern är officiellt över. Det känns jättesorgligt, speciellt eftersom att vi har världens bästa liv de veckor vi är nere på västkusten, men samtidigt så är jag taggad på slutspurten på bröllopssäsongen och att komma igång med allt annat i företaget som legat och vilat nu under semestern! Varje gång jag varvar ner så börjar mina idéer alltid flöda också så jag måste sätta mig och få ner allt på papper och sortera bland allt som ploppat upp i huvudet under semestern. Såhär ser resten av veckan ut:

Onsdag: Åka hem till Stockholm igen. Packa upp, tvätta och landa hemma igen.

Torsdag: Tillbaka på kontoret! Jag har en massa möten hela dagen, både med brudpar, leverantörer samt några intervjuer för praktikantpositionen.

Fredag: Full rulle med ärenden och arrangerande av alla veckans bröllopsblommor.

Lördag: Bröllop!

Söndag: Leeedig


Gillar

Kommentarer

Klänningen ni frågat om

Innehåller affiliate-länkar


Ni var så många som frågade om denna klänning som jag hade när vi var i USA - visst är den magisk?! Jag köpte den ju som jag skrivit tidigare på Reserved i London som tyvärr inte skickar till Sverige men jag tänkte tipsa om några liknande klänningar som finns i butik nu:1. / 2. / 3. / 4.

Kram!


Gillar

Kommentarer

Bästkusten


SHIRT ZARA
SHORTS GINA TRICOT
KNIT FILIPPAK
SNEAKERS ECCO

Hallå bästa ni! Idag har vi vår sista dag ute på Brunskär. Imorgon ska vi vara hos Andreas föräldrar och sedan bär det tillbaka hem till Stockholm på onsdag då semestern är slut. Jag är rätt taggad på att komma igång med sluttampen av bröllopssäsongen och sedan starta den nya jobbsäsongen fram åt hösten, men först ska jag njuta till fullo av det sista vi har kvar av sommarsemestern ☀Gillar

Kommentarer