Summer nights

Innehåller affiliate-länkar


KAVAJ STOCKH LM
SHORTS GINA TRICOT (liknande här )
LINNE TOPSHOP (liknande här)

Här kommer denna outfit ni frågat om på Instagram, bättre sent än aldrig! Jag hade den på mig när vi firade Vickans födelsedag för några veckor sedan. Nu sitter jag på kontoret och har haft en riktigt produktiv dag hittills! Jag har några fler telefonsamtal att ta och sedan ska jag avsluta med ett möte med ett av mina brudpar innan jag tar kväll. Hoppas att ni alla har en superhärlig tisdag!


Gillar

Kommentarer

Vecka 33


Nyyyy vecka!

Och en liten underlig vecka för mig. Alla har pratat om att denna vecka är starten på hösten och att allas jobb drar igång igen. Även för de som varit tillbaka från semestern så har det varit ett lugnare tempo och kontoren har gapat tomma, men idag är alla tillbaka och allt sätter igång igen. För mig är det precis tvärt om. Detta är min sista vecka på högsäsongen och sedan väntar 4 månaders lågsäsong, haha. Så denna vecka är slutspurten för mig och sedan blir det ett lugnare tempo, planeringsdagar, tid att se på utbildningar och uppdatera hemsidan med mer. Det känns både skönt och tråkigt, saknar redan allt skapande kring bröllopsdagarna men det ska bli skönt att börja på ny kula med en ny säsong och ha bättre kontroll på mitt eget schema igen. Hur som helst, såhär ser veckans planer ut:

Måndag: Kontorsdag med en paus för att luncha med Cathrine

Tisdag: Mötesdag! 3 stora planeringsmöten med brudpar inför 2020.

Onsdag: Knyta ihop all den sista logistiken inför helgens bröllop och organisera ihop alla listor och scheman. Jag ska även iväg och luncha med Lisa, saknar henne sååå mycket nu när vi inte poddar!

Torsdag: På förmiddagen har jag en lokalvisning på en lokal för ett 2020-bröllop och sedan ska Alicia och jag åka runt och köpa in en massa material och dekor till helgen samt åka förbi blomstermarknaden och spika blomsterordern.

Fredag: På fredag kommer vi vara ute på lokalen och göra alla blommor samt förbereda inför lördagen.

Lördag: Säsongens sista bröllop!


Gillar

Kommentarer

Den perfekta basgarderoben - Del 6 av 8

Innehåller affiliate-länkar


Hej på er! Hoppas att ni har en underbar söndag. Efter ett litet sommaruppehåll är nu basplaggsserien tillbaka! Idag tänkte jag lista mina 10 bästa basplagg. Dessa var inte lätta att välja ut, jag har nästan lite dåligt samvete gentemot de superfina och användbara basplagg jag har som inte fick plats på listan men är det en topplista så är det ;)BEIGE KAPPA
Jag börjar med den mest självklara av dem alla, min beiga kappa. Det finns inget plagg som jag använder så mycket som denna då den åker på nästan varje dag under 6-8 månaders tid. Det är så himla härligt att vara ljust klädd när alla andra bär svart mitt i vintern! Min kappa är från DAY men ni hittar en liknande här.

VIT PULLOVER
Denna vita tröja fungerar till ALLT, året runt. Behöver jag säga mer? Min är härifrån.VIT SKJORTA
En vit skjorta behöver alla! Jag tycker bäst om när den är lite oversize som denna. Min är från FilippaK men ni hittar liknande här och här.

SVARTA KOSTYMBYXOR
Efter att ha provat en mängd olika modeller på kostymbyxor fastnade jag för dessa som är lite vida över vaderna. Om jag bara hade fått välja 3 plagg hade dessa fortfarande varit med på listan! Ni hittar ett par i samma modell här.VITA KOSTYMBYXOR
Även mina vita kostymbyxor, såklart! I samma modell som de svarta, ni hittar liknande här. På denna bilden har jag dem tillsammans med både tröjan och kappan jag skrev om ovanför!

MÖRKA JEANS MED HÖG MIDJA
Mina mörkblå tighta jeans med hög midja använder jag oooofta. Både som "ledighetsoutfit" med stickade tröjor men även till kontoret med skjortor och blusar. Ni hittar liknande här.BEIGE PULLOVER
Denna beiga tröjan använder jag myyycket under vinterhalvåret. Det är lite roligt för detta var Andreas tröja som krympte i tvätten, och då blev den precis min storlek! Haha. Dock väääldigt varm eftersom den krympt men på vintern är den perfekt. Ni hittar en liknande här.

MELLANBLÅ KICK FLARE JEANS
Dessa kortare jeans med lite utsvängda ben är riktiga storfavoriter. De är så himla härliga på våren och sommaren och hur sköna som helst! Man skulle kunna säga att mina andra jeans är de jag använder på hösten och vintern och dessa på våren och sommaren. Ni hittar liknande här.RUTIGA KOSTYMBYXOR
Rutiga kostymbyxor har blivit överraskande viktiga i min garderob! De är mycket mer lättmatchade än man tror och sköna. Speciellt nu i höst blir de ett riktigt nyckelplagg! Ni hittar liknande här.

SIDENLINNE
Sist men inte minst är ett plagg jag har på mig ofta, men som jag inte tror att ni tänkt så mycket på. Jag har ett nudefärgat sidenlinne som jag haft i säkert 6 år som jag ÄLSKAR och nästan alltid har under kavajer eller till kjolar. Mitt är från TopShop men det finns ett liknande här.


Gillar

Kommentarer