Vecka 40


DRESS: VALERIE

Heeej på er! Nu har jag äntligen kommit ikapp livet lite och även hunnit njuta av en vecka i Italien med familjen :) För att ge en enkel förklaring till varför jag haft så mycket det senaste är att jag har anställt en koordinator som kommer jobba med mig från och med januari. Så just nu tar jag in dubbelt så många bröllop som jag brukar eftersom att vi ju kommer vara två, men fram till årsskiftet är jag ensam och därav har det blivit väldigt mycket jobb, men, äääälskar det ju :)

I och med att jag nu kommit ikapp och kommit in i riktigt höstmode efter resan så tänkte jag komma tillbaka till rutinerna med bloggningen igen också. Ni är så fina som fortfarande kikar in här trots dålig uppdatering 💗Denna veckan kommer Italienbilder, outfit, basplaggsinlägg med mer! Veckans planer ser ut såhär:

Måndag: Kontorsdag utan större happenings. Skönt sätt att starta arbetsveckan!

Tisdag: Bloggjobbsdag :)

Onsdag: Varvar klipptid med möten. Vill inget annat än att klippa av allt igen men vill ju ha långt till bröllopet... hm.

Torsdag: Andreas åker bort för en weekend, snyft! Passar på att jobba sent med kvällsmöten :)

Fredag: Möten på förmiddagen, oplanerad eftermiddag och sedan ska jag träffa Tina på kvällen.


Gillar

Kommentarer

Nationalmuseum

Innehåller affiliate-länkar


COAT HERE
DRESS ZARA
BAG CÉLINE

Viiiiiilken dag det har varit. Känns som att jag har blivit överkörd av en 2020-bröllopsbuss, haha. Men på ett bra sätt! Har haft möten hela dagen och så mycket detaljer och planering inför 2020 har spikats med flera olika brudpar. Vi var även förbi Nationalmuseum med ett brudpar för att planera inför deras bröllop. Huuuur magiskt är inte detta som bröllopslokal? Kliar i hela mig, vill sätta igång med designförslaget på momangen!!!

Hur som helst. Nu ska jag stänga av för kvällen och äta middag framför TV'n. Imorgon har jag några sista möten innan jag åker till Dalarna över helgen :)

Kram alla!


Gillar

Kommentarer

  Vecka 36


  Hej fina ni! Det där med att det lugnar ner sig för mig efter bröllopssäsongen gällde inte riktigt i år, haha. Det har varit full rulle de senaste veckorna med men guuuud så kul det är! Flera nya, spännande bokningar och underbara brudpar som ska bli så himla roligt att jobba med under den kommande säsongen. Jag har precis gjort min första riktiga anställning (jag ska berätta mer om det) vilket betyder att jag tar dubbelt så många bröllop för nästa år, men hon börjar inte för än i vinter så just nu sitter jag med dubbelt upp. Men som sagt, klagar inte för det enda jag vill just nu är att jobba. Har nästan börjat få fredagsångest istället för söndagsångest... haha. HUR SOM HELST, såhär kommer denna vecka se ut:

  Måndag: Kontorsdag med två möten på eftermiddagen.

  Tisdag: Kontorsdag utan möten, vilket betyder drunkna i planeringsjobb utan att behöva titta upp från skärmen. Älskar sådana dagar då man alltid blir så produktiv!

  Onsdag: Planeringsjobb på förmiddagen och på eftermiddagen och kvällen har vi kick-off med kontoret! Det blir Escape Room och skaldjursmiddag, sååå taggad!

  Torsdag: Mötesmarathon och lokalvisningar hela dagen, även min nya praktikant Nora's första dag.

  Fredag: Ska börja dagen med en frukostdate med Anna och sedan ska jag iväg på en lokalvisning med ett brudpar innan jag tar helg.

  Lördag & Söndag: Åker och myser hos mormor och morfar i Dalarna.


  Gillar

  Kommentarer