Criss cross

Innehåller affiliate-länkar


SKIRT HERE
JUMPER GINA TRICOT
COAT
HERE

Hej på er! Kikar in här i farten med en höstig outfit från Paris! Nu ska jag iväg och hämta upp bilen för att ta mig ut till lokaler utanför stan och möta upp de brudpar som ska gifta sig där. Älskar detta moment då det fortfarande är ganska långt kvar men det ändå blir så himla verkligt när vi går runt och känner in allt och tar beslut :) Snart är det sommar igen!


Gillar

Kommentarer

Black week shopping

Innehåller affiliate-länkar


Under 2019 har jag shoppat betydligt mindre än tidigare. Totalt 5 månader har jag haft helt köpstopp på annat än mat och hushållsartiklar vilket har känts skönt och de andra månaderna har jag konsumerat betydligt mindre än vanligt. Det senaste har jag verkligen saknat lite långärmade blusar till kontoret samt nya stickade tröjor dock då de jag har har blivit väldigt noppiga och urtvättade så jag tänkte att jag passar på nu när det är black week! Nedanför kan ni se vad jag klickade hem :)Wrap knit HERE / Pants HERESatin blouse HERE / Knit HERE


Gillar

Kommentarer

Snapshots från Paris


Bättre sent än aldrig kommer här lite glimtar från Parisresan! Vi landade på förmiddagen och gav oss direkt ut på en strosningtur i stan.Sedan tog vi en paus och åt den godaste tryffelpastan jag någonsin ätit samt tog ett glas vin på en uteservering. Sedan fortsatte vi strosa runt, tog oss till hotellet en snabbis för att byta om och gav oss sedan ut på en middag där jag erbjöd Alicia ett jobb hos mig med start nästa år (hon var min praktikant hela förra säsongen)! Det var ett så roligt tillfälle att göra det på när det var bara hon och jag där i Paris :)Dagen efter gick vi upp tidigt och tog tåget till Champagne där ett av våra fina brudpar som gifter sig där nästa år hämtade upp oss. Vi åkte sedan tillsammans till chateaut där de ska gifta sig och träffade ägarna, gick igenom alla rum, mätte och kollade detaljer så att vi har all info vi behöver för att kunna planera. Detta bröllop alltså.... kommer bli såååå magiskt! Kan knappt vänta!Dagen efter gick vi också upp tidigt, men denna gång för att åka ut och scouta på Paris blomstermarknad där vi kommer köpa alla blommor till bröllopet. WOW! Denna blomstermarknad är den största i världen som riktar sig direkt till florister och vi gick runt där i timmar och bara "ohh:ade", haha. Att handla här i vår kommer bli en DRÖM!Sedan tog vi ytterligare en strosning på stan och en långlunch innan vi åkte ut till flygplatsen och tog kvällsflyget hem.

Tack för magiska höstdagar Alicia och Paris <3


Gillar

Kommentarer