Vårtecken


KAPPA HÄR
SKJORTA
HÄR
JEANS
THE ICONIC (gamla, men nästan identiska HÄR)
PUMPS
MARKS & SPENCER (liknande HÄR)
SCARF
THAILANDSFYND
VÄSKA
CÉLINE

Hej hej hallå! Hur var er påsk? Vår var väldigt lugn och härlig. Skogspromenader, påskmat, en massa choklad, brasor och pyjamas 4 dagar i streck. Nu är jag tillbaka på jobbet igen och jag har ingen aning om vart den här dagen tog vägen, men jag har fått en massa gjort vilket känns underbart efter en långhelg. Jag ska bocka av några fler punkter från listan innan jag tar kväll. Hoppas att alla ni är utvilade efter påsken och redo för slutspurten innan sommaren!Gillar

Kommentarer

25% off everything at NA-KD!


Bästa ni, här kommer en liten påskpresent! I 48 timmar får ni nu 25% rabatt hos NA-KD med koden "staaf25"! Hur bra?Kavaj här / Kosymbyxor här / Skjorta här / Jeans här

Här är de två outfits som jag visar upp på Instastories idag med länkar, men nedan finns lite andra favoriter som jag är sugen på inför våren :)


1. / 2. / 3.

1. / 2. / 3.

1. / 2. / 3.

Gillar

Kommentarer

Vår bröllopsinbjudan


Hej fina ni! Idag tänkte jag visa er vår bröllopsinbjudan som skickades ut till våra gäster för några veckor sedan. Allt är gjort av min fina vän och "typ kollega" med tanke på hur mycket vi jobbar ihop, hehe, Elins Art Studio!Själva inbjudan är tryckt på ett tjoooockt 600g bomullspapper med både guldtryck och boktryck. Jag älskar typsnitten Elin valde ut åt oss! Det bästa på hela inbjudan kan nog vara de små Tinderloggorna i kransen, ser ni dem? Haha. Jag och Andreas träffades ju på Tinder och jag älskar när man kan smyga in små personliga detaljer som denna i bröllopsdesignen!Såhär såg kuverten ut! Adresserna printades i samma typsnitt som våra namn på inbjudan och på baksidan präglades en kvist samt att vi hade ett vaxsigill med vårt monogram. Pricken över i blev vintagefrimärken som Elin hittade i en liten antikaffär åt oss :)Inbjudan kom i ett sådant här litet vackert paket med ett sidenband som höll ihop inbjudningskortet, en halvtransparent overlay samt ett litet häfte där alla detaljer om bröllopshelgen finns.

Jag är sååå nöjd med denna och kan knappt vänta på att börja ta fram alla trycksaker för bröllopsdagen tillsammans med Elin!


Gillar

Kommentarer