ADVENTSTÄVLING: VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

Min egendesignade almanacka för 2015

Som jag skrev förut så kommer det dyka upp en tävling här varje advent, jag vet ju att många av er gillar det! Idag har två av er möjligheten att vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Jag har beställt mina kalendrar därifrån så länge jag kan minnas och ni har haft möjligheten att vinna en egen i många tidigare julkalendrar. En riktig stammis här bland mina julinlägg med andra ord! Allt ni behöver göra är att skriva en liten motivering nere i kommentarsfältet där du förklarar varför just du ska vinna en egendesignad almanacka och sedan hålla tummarna. Klara, färdiga, gå!

Unfortunately this is a giveaway for Swedish readers only.

Gillar

Kommentarer

Anna,
Jag skulle vilja vinna denna kalender då jag äntligen börjar komma igång med att jobba igen. Har varit sjuk i min tarmsjukdom fööör länge nu och tyvärr har jobbet fått blivit lidande, och ungefär hela gymnasiet. Men eftersom jag äntligen kan börja jobba lite igen känner jag att en egendesignad kalender skulle vara ohyggligt roligt att ha nu när jag kan skriva i alla mina jobbtillfällen, samt alla läkarbesök och allt annat roligt som händer! Jag är beroende av min nuvarande kalender, men tyvärr är det nog den mest slitnaste kalendern jag sett. Haha! Det skulle bli ett roligt startskott och en VÄLBEHÖVLIG julklapp till mig själv 😃 Kramar!
www.aannaberggren.blogg.se
Natalia
,
Hej! Jag skulle vilja ge en sånhär almanacka till min mamma i julklapp. Hon har precis fått ett nytt jobb och har hela sitt schema på en internetsida vilket kan vara lite klurigt ibland. Hade varit enklare om hon hade en liten bok tillhands där hon kan skriva in alla sina jobbtider och andra viktiga saker. Och det är något jag verkligen skulle vilja ge henne. Och den här känns också extra personlig då jag kan designa den i hennes smak. Får hålla tummarna 😊 Mvh Natalia
IP: 82.99.3.229