ADVENTSTÄVLING: VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

Dags för första adventstävlingen! Idag har 3 av er möjlighet att vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Ni som hängt med här länge vet att jag alltid själv använder dessa kalenderar, jag tror att det är 5e året dom är med och har en tävling här under julen! En riktig stammis med andra ord. På bilden ser ni hur min nya ser ut, jag gjorde en liten design med min företagslogga + clipart blommor som jag köpte till loggan (fick en hel del extra på köpet som ni ser) haha. Är så himla nöjd!

Så, till tävlingen! Det enda ni behöver göra för att delta är att skiva en liten motivering i kommentarsfältet till varför just DU ska vinna en egendesignad kalender (glöm inte att skriva med mail). Jag drar en vinnare på måndag. Lycka till allihopa!

Gillar

Kommentarer

Elise
,
Jag har alltid använt almanackor för att jag älskar att ha allt uppskrivet, använda olika färger och ha allt jag ska göra uppskrivet. Organiserat är det bästa. Personlig almanacka hade ju varit en dröm. Det är så smart affärsidé och har varav hört bra saker om den! elise_holfersson@hotmail.com
Elise
,
Åhh, min mejladress blev fel!! elise_holgersson@hotmail.com skulle det vara!