ADVENTSTÄVLING: VINN ETT SKAL FRÅN RICHMOND & FINCH

Love my new iPhone cases ♥

Söndag = Tävling igen! Idag har tre av er chansen att vinna ett valfritt skal från Richmond & Finch, allt ni behöver göra för att delta är att gå in på deras hemsida här, välja ut ditt favoritskal som du skulle vilja vinna och sedan skriva vilket du valt i en kommentar till det här inlägget. På bilden ser ni mina två favoriter som jag valt ut! Jag drar tre lyckliga vinnare i slutet av nästa vecka.

Gillar

Kommentarer

Alexander
,
Jag skulle vilja vinna skalet Black Marble Glossy, det är så snyggt!
Emma
,
Skalet Brown Marble Glossy skulle sitta perfekt på min mobil! Älskar din blogg! Puss
Kajsa
,
Har länge spanat in skalet Green Marble Glossy och skulle bli så otroligt glad om jag vann, har även önskat mig det i julklapp så det vore så roligt att vinna!
Lotta
,
Min dotter skulle bli överlycklig om jag vann skalet Green Glossy Marble, för jag skulle ge det till henne. Hon har kämpat och slitit så hårt den här hösten så hon är verkligen värd en fin liten present!
Niclas
,
Jag har precis köpt en ny mobil så vad vore inte bättre än ett skal till denna! Skulle verkligen vilja vara med och tävla, om jag har den stora turen att vinna skulle jag vilja ha skalet Black Marble Glossy!
Hanna
,
Åhh, vilken rolig tävling! Jag vill absolut vara med och skalet jag skulle välja om jag vann är Carrera Marble White, det är så otroligt fint!
Julia
,
Åh de skalen är så himla fina!! Jag skulle vilja vinna "Framed Rosé Black Reptile" till iPhone 5s 😊
Ebba
,
Åh vilken drömmig tävling, hoppas inte jag är för sent ute! Jag skulle välja Brown marble glossy! Kram
Tilda
,
Vet inte om du dragit en vinnare än (ej sett att du skrivit det på bloggen iaf) men annars hoppar jag in i sista stund!! Vill så gärna vinna green marble glossy!
Maria,
Black marble glossy hade varit perfa till min nya 6s!!
mariabratli@hotmail.com