ALL SAINTS DAY

Vi hade en så himla mysig Alla Helgona i Hedemora igår. Vi besökte kyrkogården, åt fantastiskt god middag (jag tog Entrecote med honungsbakade gulbetor, muuuums) och avslutade med tårta och mys hemma hos mormor och morfar. Sedan släppte mormor in oss i sin lilla smyckesskattista där jag fyndade lite fina grejer, jag ska visa er senare. Hur som helst så var nästan hela släkten där, det var hur många år sedan som helst vi var så många som vi var igår! Bara två kusiner med respektive som saknades. Sedan hann jag in i kyrkan och fick tända ett ljus för min kusin Nina också eftersom att vi inte hade möjlighet att åka till kyrkogården i Falun. Nu ska jag fixa överraskningsmiddag till Jesper så att han blir riktigt glad när han kommer hem från jobbet!

We had such a cozy All Saints Day in Hedemora yesterday. We visited the cemetery, had delicious dinner (I had Entrecote with honey baked yellow beets, yuuuuum) and ended with cake and coffee at grandma and grandpa's. Almost the whole family was there, it's been many years since we were this many! Just two cousins ​​were missing. I also had time to go to the church and light a candle for my cousin Nina cause we didn't have the opportunity to go to the cemetery in Falun. Now I'll make a surprise dinner for Jesper so that he gets really happy when he comes home from work!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
hej fanny! tack för en så himla bra och inspirerande blogg!! jag älskar den jag undrar om du skulle kunna tipsa om några perfekta julklappar till pojkvännen, jag vet att det bara är början av november men tiden går så fort och jag vill verkligen ta tag i det i tid. kram
Fanny Staaf
,
Hej Emma och tack för dina fina ord, blir superglad! När det kommer till julklappstips så har jag alltid det under en av de första luckorna i min blogg-julkalender så det kommer sådant i början av December 😊 Kram!
Sofia,
Vilka härliga bilder!!
byfia.com
Eira,
Men åh vilken mysig dag ni ser ut att ha haft! Du är så grymt duktig på att fånga känslor i bilder! Kram <3
www.fashionwardrobe.devote.se
Fanny Staaf
,
Vad kul att du gillar dem! 😊
Fanny Staaf
,
Tusen tack, vad glad jag blir! Ja det var verkligen en supermysig dag 😊 Kram!