APARTMENT MAKEOVER - PART 2

Kökshandduk här / Pall här / Matta här / Hylla här

.

TILL KÖKET

Köksmatta Hyllor Stolsöverdrag Kökshanddukar

Dags för del två i min lilla lägenhetsmakover, nämligen min inköpslista! I köket har jag ju tidigare haft vitt och rött och nu vill jag ta bort det röda så det blir mest textiler som byts ut så som matta, kökshanddukar och stolsöverdrag till dynorna på köksstolarna. Jag vill även byta ut de inte så snygga, vita ikea-hyllorna till något snyggare i trä för att bryta av allt det vita.

Lampa här / Rosa kudde här / Soffbord här / Soffa här / Pläd här / Grå kudde här

. TILL VARDAGSRUMMET

Soffa Soffbord Lampor Kuddar + Filtar Tavlor

Soffan som jag har nu har jag haft sedan jag var 13 och den är så gammal och sliten så att man nog hade kunnat trilla igenom den snart, haha. Jag är såååå sugen på en ny men samtidigt så känns det kanske inte jättesnart då vi ganska snart är sugna på att köpa något större och då är det ju bättre att köpa en ny då så att vi vet att den passar. Vi får se, jag kanske bara täcker den med tusen plädar, haha. En ny lampa till hörnet samt ett nytt soffbord behövs också, det som står där nu är också sådant som jag haft sedan tidiga tonåren. Och vad vore en makeover utan nya soffkuddar?

Överkast här / Lampa här / Bänk här

. TILL SOVRUMMET

Bänk till fotändan Överkast Lampor

Till sovrummet eller lilla sovdelen rättare sagt skulle jag vilja ha en ny sänglampa, ett nytt överkast som inte är vitt samt en ny bänk till fotändan. Jag har en fin där redan men den är lite väl stor egentligen så man måste klämma sig förbi den för att kunna lägga sig i sängen. En lite nättare i trä skulle vara så snyggt!

 

Gillar

Kommentarer

Alexandra,
Vad roligt att läsa! Så kul med nya grejer till lägenheten!
nouw.com/alexandra_wiberg
Fanny Staaf,
Ja det ska bli riktigt spännande! 😊
fannystaaf.se