ARTICHOKES

Åhh, igår kväll åt vi kronärtskockor. Det är så himla gott! Jag måste verkligen köpa hem det oftare för det är ju löjligt lätt också. Bara att bryta av skaften, skölja av, sätta på spisen för att koka i 45-60 min och sedan servera med en smörklick. Mums! Efteråt blev det pasta med köttfärssås. Idag ska jag först springa en vända på stan för att försöka få tag på en kjol jag bara MÅSTE ha och så ska jag leta efter en farsdagspresent till pappa. Sedan ska jag skämma bort mig själv lite med en ögonfranspåfyllning och shellack manikyr på Sweet Ambrosia. Vi hörs senare!

Ohh, last night we had artichokes as a starter. It's so crazy good! I really need to buy them more often because it's ridiculously easy to cook too. Simply break off the stems, rinse under water, put on the stove to boil for 45-60 minutes, then serve with a pat of butter. Yum! Afterwards, we had pasta with meat sauce. Today I will first run a few errands and try to get hold of a skirt I just MUST have and look for a Father's Day gift for Dad. Then I'll spoil myself a little with an eyelash filling and shellac manicure at Sweet Ambrosia. Talk to you later!

Gillar

Kommentarer

Kan man verkligen äta det där? :/ törs man testa mån tro? vill testa men såg inte alls ätbart ut haha 😃
michellemariolina.blogg.se
Fanny
,
Haha, man äter inte hela! Man drar av ett blad i taget och doppar i lite smör och så drar man av det mjuka "fruktköttet" med tänderna 😊 Supergott!