BÄSTA KÖPET TILL LÄGENHETEN - EN ÖPPEN SPIS

 

Nu ska jag visa er vårt utan tvekan bästa köp till lägenheten - vår öppna spis (och lite ost och chark som råkade stå på bordet när jag fick för mig att det var dags för detta inlägg i lördags, haha)! När vi letade lägenheter så hade vi som många andra ett extra gott öga för lägenheter med kakelugnar eller öppna spisar, men när vi hittade vår pärla som inte hade något av det slog vi till ändå då allt annat var rätt. Sedan fick jag syn på denna skorsstensfria öppna spis som man alltså monterar ihop själv och ställer vart man vill och slog till direkt. Man eldar med spisbränsle så det är alltså riktig eld som ger ifrån sig en massa värme men det kommer ingen rök, och därav behövs det ingen skorssten.

Vi har redan eldat i den sååå många gånger och det är verkligen helt sjukt vad eld gör för stämningen! Dessutom gör den sig så himla bra i rummet och blir en snygg inredningsdetalj. Jag är sugen på att köpa en stor, rund spegel med svart ram att hänga ovanför också. Den finns i alla fall att köpa på flera ställen i både svart och vitt men ni hittar den bland annat här.

.

 

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
Fanny Staaf,
Tack! Det kommer från Blomsterriket, dock är det ett år sedan jag köpte det så finns nog inte i butik men de fixar säkert en specialbeställning åt dig om du vill ha det 😊
fannystaaf.se
Jenny
Jenny,
Åh vad mysigt det ser ut! 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229