BEHIND THE SCENES

Behind the scenes from yesterdays bridal shoot

Hej!! Herreguuuud vilken dag vi hade igår! Så fantastisk rolig, kreativ, lärorik, tung och minnesvärd! Vi höll på från tidig morgon till mitt i natten och alla tjejer gjorde ett fantastiskt jobb. Efter mycket tvivel kring min dukning samt mina andra designer så blev jag även sååå lättad när allt blev så himla fint när vi väl gjorde det på plats, är så nöjd med allt! På bilden ser ni vår superduktiga fotograf Malin, Emelie som gjorde blommorna samt hjälpte mig massor med design, vackra Linda som var modell och så Nina som var min assistent för dagen som gjorde en fantastisk insats och gjorde det så mycket lättare för mig att kunna vara kreativ och effektiv. Jag vill inte visa för mycket utan helst vänta på det riktiga resultatet men här är i alla fall några sneak peeks som jag tog med telefonen. Massa fler bilder kommer!

Nu har vi precis kommit hem från vår sista middag här i Sverige. Det blev ett besök på Farbror Blå med Jesper, mammsen och pappsen. Imorgon vid lunchtid går flyget tillbaka till Australien. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte varit jättesugen på att åka tillbaka utan skulle nog helst stanna här då jag känner mig lite färdig med utlandet och redo att flytta hem till Sverige igen men nu känns det faktiskt ganska skönt att få komma tillbaka till vardag, vår lägenhet, alla mina fina vänner där samt lite lugn och ro. Det har varit fantastiskt roliga men också väldigt fullbokade veckor här hemma, längtar efter att kunna blogga och jobba med företaget i lugn och ro, titta på mina favoritserier samt träffa min andra hälft varje dag. Det är ju sista gången vi åker nu, i November lämnar vi Perth för gott så nu vill jag verkligen njuta av staden det sista samt fixa massor med företaget, hemsida är det första projektet nu. Tack för helt fantastiska sommarveckor Sverige!

Some behind the scenes from yesterday's bridal shoot! It was such an amazing, fun, stressful, long and creative day. I loved every second of it and I can't wait to show you the result! Tomorrow we're going back to Perth for the last time. Only about 3 months left there now so I really want to just enjoy the city and also work a lot with my company. Thank you for 7 amazing summer months Sweden! See you in November!

Gillar

Kommentarer

Carro
,
Spännande! Vad Kommer du sakna med Australien? 😊
Enna,
Ska bli kul att se fler bilder
Sayyeastofashion.blogg.se
Fanny Staaf,
Vad roligt att du tycker det 😃
fannystaaf.se
Fanny Staaf,
Vädret!! Att det nästan alltid är sol oavsett temperatur 😊 Jag älskar kyla och snö ibland men det jag inte klarar av i sverige är när det är mulet flera månader åt gången. Sedan kommer jag givetvis sakna stränderna också 😉 haha.
fannystaaf.se