BEST NINE & VECKOPLANER

Årets mest populära bilder på Instagram! Man ser ju ett tydligt tema i att ni gillar flätor, bilder på mig och Jesper på stranden och Bali! Haha. Jag saknar Australien lite nu för första gången när jag ser dehär bilderna. För exakt ett år sedan åkte jag tillbaka dit nu efter julfirandet och lyckades fly hela, långa vintern och fick istället långa dagar på stranden och ett helt "sommarlov". Nu ska jag hinna jobba en timme här hemma innan jag ska iväg till Blomsterriket, här har ni i alla fall veckans planer så hörs vi ikväll igen!

Måndag: Jobba på Blomsterriket hela dagen

Tisdag: Planeringsmöte med ett brudpar och telefonmöte med Elin (vi ska börja planera vårens plåtningar) på förmiddagen och kontorsjobb på eftermiddagen. På kvällen ska jag åka hem till mamma och pappa för att sova där! Vi startade ett seriemarathon under julen som vi måste se klart.

Onsdag: Jobba på Blomsterriket samt ett möte på kvällen.

Torsdag: Kontorsjobb hemifrån på morgonen, lunchdate med Ava och sedan middag och supermyskväll hemma hos Sofia.

Fredag: Ledig!

Lördag: Jobba på Blomsterriket, sedan kommer mamma och pappa hit med katterna på kvällen. Jag ska vara kattvakt hela nästa vecka!

Söndag: Jobba på Blomsterriket.

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Vilka härliga bilder! 😊 Jag hade gärna flytt vintern efter julhelgen. Varje år efter december vill jag bara skippa januari-februari och ha vår direkt, haha 😊