BEST OF DECEMBER

Godmorgon! Idag blev det röd dag sådär mitt i veckan igen, trevligt nu när jag har en arbetande pojkvän så han är ledig idag. Jag bestämde mig för att också var ledig så kan vi ta oss ut och hitta på något mysigt, jag har bara inte hittat på vad än. På sommaren är ju möjligheterna oändliga men nu när det är kallt, grått och blåsigt så känns fantasin lite mer begränsad. Jag vill i alla fall iväg och byta ett armband jag fick i julklapp (ett äkta från Hallbergs som bara gick av rakt på mitten första gången jag använde det, sååå dåligt, skönt att de har fixat ett nytt till mig) och så vill jag köpa lite fräscha blommor. Vi hörs senare!

Good morgon! Today is a Sunday in the middle of the week again, nice for me who has a working boyfriend so he is off work today. I decided to take the day off to so that we can so something together, I just don't know what yet. In summer time there are so many possibilities but now when it's cold, gray and windy my imagination is a bit limited. In all cases, I want to go and exchange a bracelet I got for Christmas (it just broke in the middle the first time I used it, not OK, lucky me they could get me a new one) and buy some fresh flowers. I'll talk to you later!

Gillar

Kommentarer

Jenny
,
Hej Fanny! Jag ska ha 18års middag/fest på fredag med några kompisar på fredag, men jag skulle behöva lite tips på vad man skulle kunna göra? Typ leka och sånt, för jag vet inte alls vad man kan göra och jag vill att detta ska bli en rolig kväll och inte en som bara kretsar runt mig 😊 KRAM
Stella Fadel,
Jättefin blogg Fanny! Älskar den mönstrade koftan! 😊
nefertiti.blogg.se
liz,
both are gorgeous Giveaway on my blog! http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Linnea,
Båda var så fina 😊
neeiis.blogg.se
Fanny Staaf
,
Tack, vad glad jag blir! 😊
Fanny Staaf
,
Thank you!
Fanny Staaf
,
Tusen tack 😊
Fanny Staaf
,
Hejsan! Gud så kul, och grattis! Lekar är alltid superkul och uppskattat, dessvärre så är det ju mycket enklare på sommaren när man är ute men det finns en massa man kan göra inomhus också. Ett tips är att verkligen gå ALL IN och göra perfekta lag, kanske fixa någon typ av laggrej (behöver inte vara tröjor men kanske band i olika färger eller något) då folk brukar bli mycket mer engagerade då. Är det halvdant gjort är det alltid några tråkiga gnällspikar som "inte förstår varför vi gör det här" 😉 hahah. När du väljer lekar så är det ett tips att ta lekar som är kul för alla som tittar på också, annars brukar det "dö av" lite när man får vänta länge på sin tur. Tips på lekar är musiklekar, tipspromenad, stafetter där man ska göra något (tex ta ner klädnypor från en lina med munnen och lägga dom i en hink, roligare än det låter) och kanske någon dricklek. Det är svårt att förklara lekar i detalj här men googla så lovar jag att du hittar massor! 😊 Lycka till och ha en superrolig kväll!
Fanny Staaf
,
Haha that's true! And you feel so much better about yourself when you come home from a bad-weather-walk than a nice-weather-walk 😉