BIKINISHOPPING

God kväll! Status: Nyligen hemkommen från jobbet, shoppar bikinisar och äter glass, en härlig kombination kände jag. Jag har hittat en riktig superfavorit hos Victoria's Secret men den totala kostnaden med tull och frakt kommer bli över 1500 riksdaler och jag vet inte riktigt om Herr Plånbok tillåter mig att lägga så mycket pengar på en bikini just nu. Jag får ta och suga ett tag på den karamellen, kanske han ändrar sig.

Good evening you guys! Status: Recently got home from work, bikini shopping and eating ice cream, a lovely combination, I thought. I've found a real super favorite at Victoria's Secret but the total cost with customs and shipping will be over 1500 crowns and I don't really think Mr. Wallet allows me to spend that much money on a bikini right now. I'll have to think about it for a while, maybe he will.

Gillar

Kommentarer

Liz,
I need to go bikini shopping!! giveaway on my blog http://hashtagliz.com
hashtagliz.com
Elinor,
Random sak att säga, men jag bor i USA och ska beställa hem lite grejer. Om du vill kan jag shippa det som ett paket. Blir iallafall lite billigare.
alderbro.blogg.se
Linda
,
Kan du inte åka till Arlanda? 😊 eller de har kanske inte bikini där? 😊
Matilda
,
Hej! Tänkte bara kolla vart min skylt tog vägen som jag vann? 😊 // Matilda Ördell
Fanny
,
Oj, har du inte fått den? Ska kolla direkt när jag är på jobbet nästa gång! 😊
Fanny
,
Bra idée! Tyvärr så har de inte bikinisar (varför inte?!) där plus att det är efter tullen så jag hade behövt köpa mig en biljett för att komma in 😟 Kram!
Fanny
,
Supergulligt av dig att erbjuda, tack! Men jag har faktiskt bestämt mig för att sy en liknande själv, roligare och billigare 😃 Men som sagt, tusen tack ändå! 😊
Emelie
,
Hej! Jag undrar hur du beräknar priset? Funderar också på att köpa en bikini därifrån och vet inte riktigt hur mycket det blir... Googlat på det men det finns så mycket olika svar... Blir helt virrig! Kram
Jenny - au pair USA,
Jag hade också kunnat skicka hem den till dig, slippa tull och frakten hade landat på 15 dollar eller något 😊 säg till om du ändrar dig!
jjennnyys.blogg.se
Fanny
,
Vad gullig du är! Jag hör av mig om jag skulle hitta något annat nu inför sommaren 😊 Kram!