BLACK DROP

Kimono: Sheinside (here), Shorts: Forever New, Bustier: Romwe (here), Bag: Zara, Sandals: Bangkok

Hej fina! Hoppas att ni haft en underbar helg? Det har jag! Idag strålade solen ute så vi åkte till Fremantle och brunchade, strosade runt lite, tittade i affärer och avslutade sedan med en timme på stranden. I morgon börjar en ny vecka med nya möjligheter, missa inte bilddagboken som kommer upp då också!

Hello darlings! I hope you all had a wonderful weekend? I did! Today the sun was shining so we went to Fremantle and had brunch, walked around, looked in stores and then spent an hour at the beach. Tomorrow is a new week with new opportunities, keep your eyes out the the post with all my snapshots from this week!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Åhhh fina, saknar dig! <3
Fanny Staaf
,
Finaste kommentaren! TACK! 😊
Fanny Staaf
,
Hahaha det är väl inte att snoka! 😉 Bara att vara nyfiken 😊 Nej det är vi inte, jag gissar att du syftar på ringen? Det är min mormors favoritring som jag fick av henne innan jag flyttade hit till Australien och den sitter helt enkelt bäst på vänster ringfinger! Haha. Kram!
Fanny Staaf
,
Tack! Vad roligt, jag med! All black är en heeelt annan grej än NÄSTAN all black 😉
Fanny Staaf
,
Thank you!
Fanny Staaf
,
Tack så mycket 😃
Cecilia
,
Hej fina Fanny! Jätte snygg outfit, undrar lite angående Romwe... Levererar dom även till Sverige? Hur blir det i sådana fall med tull/fraktkostnader? Kram
Fanny Staaf
,
Hejsan! Vad roligt att du gillar den 😊 Romwe levererar absolut till Sverige, beställde massa gånger när jag bodde där! De har fraktfritt om man handlar för mer ä 50 dollar vilket jag alltid gjorde och jag fick aldrig betala någon tull. Hoppas detta var till hjälp! Kram!
Cecilia
,
Tack så mycket för svaret! Då ska jag absolut beställa där ifrån =) Hur upplever du storlekerna? Tycket alltid det är så knepigt..vilken storlek brukar du beställa i? Kram
Fanny Staaf
,
Vad härligt! Storlekarna är väldigt olika så jag brukar alltid använda måtten som finns och mäta efter min egen kropp så jag vet säkert 😊 Kram!