BLOGPOST NR. 10 000

Herregud, detta är mitt 10 000e inlägg på fannystaaf.se! Jag börjar inse hur stor del av mitt liv som finns dokumenterat här, haha. 7,5 år av i genomsnitt ca 3.5 inlägg om dagen. Helt galet! Jag har suttit och stirrat på rubriken i ca 1 timme nu och funderat på vad jag skulle skriva i det här inlägget, sedan började jag diskutera med min kusin Matilda (alltid störta blogghjälpen <3) och kom tillslut fram till att jag skulle lista 10 inlägg som jag verkligen minns. So here we go, 10 inlägg av 10 000: Oh my god, this is blogpost number 10 000 I'm writing here on fannsytaaf.se! I'm starting to realize that a really big part of my life is documented here. 7,5 years with 3,5 posts per day. So crazy! I've been staring at the headline for an hour trying to figure out what this post should be about and I've finally decided, I'm going to list 10 posts that I really remember writing. So here we go, 10 posts out of 10 000:

Årsresumé 2012, 20 Januari 2013

2012 är nog fortfarande mitt bästa år någonsin! Det var ett extremt händelserikt år då jag bland annat tog studenten, fick körkort, tävlade med vårt UF-företag, blev tillsammans med Jesper och köpte lägenhet. Jag kommer verkligen ihåg när jag skrev den här årsresumén att ingen månad kändes tråkig att skriva om. Läs hela inlägget här.

TBT - Singapore 2013, 17 April 2014

När jag tittade tillbaka på resan till Singapore som jag gjorde tillsammans med 9 andra nordiska bloggare. Helt klart en av de bästa resorna jag någonsin varit på! Läs hela inlägget här.

Hemma hos mig, 27e Mars 2013

När jag visade er de första bilderna från min lägenhet! Nu när jag ser bilderna inser jag att vi ändrade en hel del under tiden vi bodde där utan att jag tänkte på det. Speciellt runt soffdelen! Ni kan se hela inlägget här.

It shouldn't be a good in goodbye, 9 Juni 2012

Outfiten jag fått bäst respons på någonsin! Ni röstade dessutom fram den till "Årets Outfit 2012" sedan. Jag förstod inte just då vad som var så speciellt med den men nu ser jag. Jag hade lika gärna kunnat haft detta på mig idag = helt tidlös. Det är mer än vad jag kan säga för många andra outfits från detta år (; haha. Se hela inlägget här.

Godmorgon Stockholm, 23e September 2008

När jag fortfarande bodde i Falun åkte mamma och jag till Stockholm en helg för att shoppa och bara mysa. Det jag minns mest från den här resan dock är att efter jag la upp det här inlägget fick jag 100 unika läsare på en dag och jag tyckte det var såååå häftigt. Tänk om jag visste då hur mycket det skulle växa och att jag skulle ha alla er underbaringar med mig än idag (: Läs hela inlägget här.

Weekly Snapshots - Week 7, 16e Februari 2015

För ungefär ett år sedan la jag upp min första veckobilddagbok, jag kommer ihåg att jag tyckte det var så kul att ni uppskattade inlägget och ville att jag skulle fortsätta. Nu när jag är tillbaka i Perth och har landat lite så ska jag absolut sätta igång med dessa igen! Läs hela inlägget här.

Godmorgon och Facelook - 10e November 2009

Jag kan inte säga att jag kommer ihåg just precis det här inlägget men däremot kommer jag ihåg att jag la upp dessa inlägg varje morgon! 2-4 webcambilder med "Dagens facelook" och ett kort godmorgon med några ord om dagen. Helt galet vad bloggvärlden har förändrats! Läs hela inlägget här.

From School: My Storyboard, 29e Januari 2015

Delade mitt första arbete på bröllopsutbildningen med er! Läs hela inlägget och se hela storyboarden här.

Perfektion är inte MVG i alla ämnen, perfektion är att må bra, 16e December 2010

Skrev om orimliga krav och problemet många har med att tycka om sig själva och vara nöjda med det man gör. Läs hela inlägget här.

Hej hej!, 16e Augusti 2008

Och så sist men inte minst, mitt första blogginlägg någonsin! Om min väldigt ointressanta dag och ett par (inte så snygga) skor som jag hade köpt och älskade (men nästan aldrig använde sedan, haha). Läs hela inlägget här.

Gillar

Kommentarer

Astrid
,
Får tacka för en intressant och mycket inspirerande blogg! 😊 Varje inlägg är en fröjd att läsa och jag blir alltid peppad av dina tips!
Fanny Staaf
,
Åh så himla roligt att höra! Tack Astrid! 😊
ISA,
haha åh vad mycket minnen du har samlat här då! skulle nog aldrig känt igen dig 2008 förövrigt 😉 PUSS finis!
isabyl.devote.se
Fisittests,
Lovely photos! 😊
uk.millybridal.org/
Nike,
Så himla roligt att läsa! Det är, som du säger, häftigt hur bloggvärlden förändrats med tiden 😊
nouw.com/nikelinds
Fanny Staaf
,
Eller hur! Det går så fort också 😊 Kul att du gillade inlägget!
Fanny Staaf
,
Thank you! 😊
Fanny Staaf
,
Thank you! 😊
Fanny Staaf
,
Haha det är knappt så jag känner igen mig! 😉
Fanny Staaf
,
Haha det är knappt så jag känner igen mig! 😉