BOHO FRIDAY

Playsuit: Romwe (here), Bag: SixKisses, Sandals: Deichmann, Sunglasses: Le Specs

Såhär såg jag ut när vi var i Subiaco i fredags! Glad och såg fram emot en rolig och ledig helg, fortfarande ovetandes av vad som väntade mig, haha. Idag har jag jobbat halvdag med snälla små barn som fick leka vid soffan där jag låg och mådde bajs, att det inte vill gå över. Det här är typ den konstigaste sjukan jag någonsin har haft. Det började med huvudvärk och hög feber hela lördagen, övergick till att vara ganska pigg men ha kraftiga kramper i magen hela söndagen och idag mår jag illa och har spytt två gånger, vad händer med mig? Vaknar jag och är täppt i näsan, ont i halsen och hostar i morgon blir jag inte förvånad, haha. Hur som helst, nog om det, jag älskar den här shortsdressen! Jag var så himla ivrig så jag använde den nu direkt men jag tänker att den kommer vara sååå fin på stranden så dit får den hänga med nästa gång.

This is what I looked like in Subiaco this Friday! Happy and looked forward to a fun and free weekend, still didn't know what was coming, haha. Today I've worked a half day and the kids got to play buy the couch where I was lying feeling awful, why won't this pass? I just want to feel good again! Anyway, enough about that, I love this playsuit so much! I just had to use it right away when I got it but I think that it will look absolutley awesome at the beach so I will wear it the next time I'll go there.

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Hejsan! Nej jag håller med om att det kan vara riktigt klurigt. Ett tips är att kolla på måtten som står vid plaggen, det brukar hjälpa mig! Jag har L i denna 😊
Fanny Staaf
,
Tack!! 😊
Fanny Staaf
IP: 82.99.3.229