BORANUP FOREST

Playsuit: SaboSkirt, Bag: Zara, Sandals: Mango

Dessa bilder tog vi när vi var i Margaret River! Jag tyckte det var så himla häftigt i den här skogen. Vi fotade bilderna med vidvinkelsobjektivet för första gången (har ju alltid mitt 50mm till outfits annars) och det var riktigt kul att experimentera med något nytt och jag är himla nöjd med resultatet! Det kändes helrätt med den här miljön så att vi fick med så mycket som möjligt av den. Vad tycker ni?

We took these pictures when we we're in Margaret River! I fell in love with this forest, it was so beautiful. I took these pictures with my wide angle lens for the first time (always use my 50mm for outfit pictures) and it was fun experimenting with something new and I like the result! It felt right with this background so that we could capture as much of it as possible! What do you guys think?

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Alltså WOW vilken fin outfit! Älskar hela den och bakgrunden! 😃
Marja
,
WOW! Det här är nog mina favoritbilder nånsin! Sjukt fina med miljön och outfiten. A++++
Ingrid,
Guuud vilken snygg outfit!! Älskar verkligen bilderna, du är så otroligt fin:)
nouw.com/ingridabrahamsson
Linnéa
,
Jättefin outfit! Finns den kvar att köpa? Var inne på Saboskirt:s hemsida men hittade den inte 😟 Tacksam för återkoppling!
Linnéa
,
Jättefin outfit verkligen! Finns den kvar att köpa? Jag var inne på Saboskirt's hemsida men hittade den inte 😟 Tacksam för återkoppling!
Fanny Staaf
,
Tyvärr hittar jag den inte heller, den verkar vara slutsåld 😟
Fanny Staaf
,
ÅHH tack!! Så kul att höra 😃
Fanny Staaf
,
Åhh vad glad jag blir!! Tack fina du 😃
Fanny Staaf
,
Tack tack tack!! Blir så glad 😃
Fanny Staaf
,
Tack tack tack!! Blir så glad 😃