BRIGHT MELODY

Knit: Zara, Jeans: TopShop, Sneakers: Stan Smith, Watch: Michael Kors

Godmorgon! Idag har vi typisk söndag här hemma, så himla mysigt och välbehövligt innan jag jobbar igen i morgon. I kväll kommer hela gänget hit på Eurovision-kväll (ingen avslöjar något för mig!!!) då det visas på TV här idag istället för igår. Är supertaggad på att se hur det gick för Måns! På bilderna ser ni två av de nya inköpen jag visade er förra veckan in action, supernöjd med dem och är helt förälskad i färgen på tröjan. Glöm inte att hålla utkik efter listan med de 10 bloggarna som kommer upp i kväll!

Good morning! I'm having a typical Sunday at home, well needed after this very long week and tomorrow I'll start working again. Tonight the whole gang will come over here to watch Eurovision (no one tells me anything about the result!!!). I'm really excited to see how Sweden did! In the pictures you can see two of last weeks purchases that I showed you in action. I'm so happy with them and love the colour on the knit. Don't forget to look out for the post with the 10 blogs here tonight!

Gillar

Kommentarer

Fanny Staaf
,
Thank you! 😊
Fanny Staaf
,
Hahaha jag kände mig kramgo! 😉 Ja det är ganska oförståeligt, hoppas att hon fick ut något av det i alla fall!
Fanny Staaf
,
Thank you!
Fanny Staaf
,
I do to, and it's soo comfy!!
Fanny Staaf
,
Roligt att du tycker det 😊
Fanny Staaf
,
Det var så himla roligt när man hade lyckats undvika sociala medier hela dagen och skrivit till alla vänner och familj att de absolut inte fick berätta något om resultatet. Vi samlades alla hemma hos oss supertaggade för en Eurovisionkväll och under första låten inser jag att jag hade glömt tidsinställa ett inlägg till er så jag loggar snabbt in på bloggen och möts av din underbara kommentar. Men, jag hoppas att du fick ut något av det i alla fall eftersom att du tyckte att det var värt att förstöra det för oss!
Fanny Staaf
,
Tack så mycket! 😊
Fanny Staaf
,
Vad glad jag blir, TACK 😃
Fanny Staaf
,
Tack! 😊
Jossan
,
Inte ett dugg ;*