BRYGGHÄNG

Hej på er! Ledsen för sen uppdatering men jag har legat på bryggan hela förmiddagen och bara njutit. Jag började läsa ”Beautiful Creatures” också. Jag har bara hunnit några kapitel men den verkar bra bortsett från att den är väldigt lik Twilight i upplägget. Nej, nu ska jag återgå till solstolen. Jag ville bara ge er en uppdatering! / Hello there! Sorry for the late update but I've been on the dock all morning and just enjoyed myself. I started reading "Beautiful Creatures" too. I've only read a few chapters but it seems fine except that it is very similar to Twilight in the layup. No, now I'll return to the sun lounger. I just wanted to give you an update!

Gillar

Kommentarer

Isabell
,
Hejsan! tokgillar din blogg! Har sett att du beställt halsband på ebay, och funderar också på att göra det! Men förstår inte riktigt, är det som tradera och blocket typ eller är det som en vanlig webbshop? Jättetacksam för svar! Kram!
Sophie
,
Hej! Hittade din blogg för någon vecka sedan och nu har den blivit min dagliga dos av inspiration. Sitter hemma och skriver på min c-uppsats så när jag börjar lessna på att skriva brukar jag kika in här. Trevlig kväll, Sophie
Sofia,
Gud så gott med passionsfrukt:-D
lovejournal.blogg.se/
ELIN JACONELLI,
ser riktigt härligt ut 😃
elinjaconelli.blogg.se