BTS från gårdagens omslagsfotografering!


Wow, vilken vecka! Massor av jobb, sena kvällar, stora sälj som gick igenom (yay!), lite sömn och en intensiv men galet rolig dag på omslagsfotograferingen igår. Har nog aldrig känt att en helg har kommit mer lägligt, och jag deckade klockan 20.30 igår efter middagen, haha. Men herregud vad jag älskar mitt jobb! Mixen av planering/koordination/kontorsjobb med det kreativa och visuella är verkligen helt perfekt för mig. Det bästa av båda världar!

Men, tillbaka till fotograferingen som det här inlägget skulle handla om. Igår gjorde ju Lisa och jag (Bröllopspodden) en omslagsfotografering för "Allt Om Bröllop". Dessa bilder ska alltså bli omslaget för nästa nummer + ett 15-sidigt repotage. Vi hade tre blivande brudar som modellade och det blev en så rolig och kreativ dag! Älskade att få designa och duka upp ett bord igen efter vinterns "dvala"/lågsäsong för bröllop, haha. Nu tänkte jag springa iväg och köpa färska frallor till frukosten, men hoppas ni alla får en magisk helg!

Klänningar: Ivory & Grace, By Malina & Zetterberg. Trycksaker: Miss Papperista. Hyrsaker: Tavet & Rental Stories. Blommor: Vackra Bröllop.


Gillar

Kommentarer

merelleyakoub
merelleyakoub,
åh drömfint!!!!
nouw.com/merelleyakoub
fannystaaf
fannystaaf,
Maria
,
Var ifrån kommer de spetsiga ballerinaskorna med stor rosett?😍
fannystaaf
fannystaaf,