Budgettips: Sammetsöverkast


Nu hörni, ska ni få ett riktigt hett budgettips! Så fort vi hade bestämt oss för att köra på marinblått i sovrummet visste jag att jag ville ha ett blått sammetsöverkast. Jag spanade på bland annat detta (adlink) och detta (adlink) men kände att det första inte riktigt var den nyansen jag ville ha och det andra hade ett lite väl saftigt pris. Tillslut bestämde jag mig för det andra i alla fall och övertalade mig själv (och Andreas, haha) att det var en engångskostnad. Precis innan jag slog till så fick jag av en slump syn på denna ”filt” från IKEA, som har en sammetsbaksida!!

Bilden på hemsidan ser ju inte sådär superkul ut men jag såg möjligheterna, köpte den på momangen och såhär fin blev den alltså när jag vände den upp och ner. Endast 499:- gick den loss för och jag är så hiiiimla nöjd! Den är ju inte tänkt att vara ett överkast så den täcker inte hela sängen men jag tycker ändå att det är finast att bara ha i fotändan. Grymt budgetalternativ! Har redan fått en massa komplimanger för det och ingen tror mig när jag säger att det kommer från IKEA. Direktlänk har ni här.Nästa steg i sovrummet är nattduksbord! Vi måste ha några som är både smala och höga så alternativen är tyvärr inte så många, men har spanat in ett på Mio som jag tror blir fint :)

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,

Har dessa sängbord från house doctor: https://brandavenue.se/products/11381-house-doctor/105206-house-doctor-room-sidobord-graa/?gclid=EAIaIQobChMImNXcibbw2AIVWc-yCh0Z8AW-EAQYASABEgIr1_D_BwE

De är höga och smala och supersnygga tycker i alla fall jag 😊. Finns i flera färger och i fler affärer, bland annat åhlens city 😊 Jättesnyggt med överkastet!

johnssons
johnssons,
Åh så fint du har det<3
nouw.com/johnssons
Lo
,
Snyggt!

Fjäderlampan i taket, vet du vilken storlek det är på den?