Céline Belt Bag

Mini Belt Bag from Céline


Jag är kääär i min nya väska! Min väskplan fick en liten twist då jag egentligen sparat ihop till Gucci's Marmont ett bra tag men nu när jag äntligen var i mål med sparandet så gick jag in för att prova den igen på Bangkoks flygplats och plötsligt så kändes den inte helt självklar längre. Jag ville egentligen ha den största storleken men tyckte att den kändes lite "blaffig" och att den var väldigt mycket finare i de mindre storlekarna, men då var den helt plötsligt inte lika praktisk som jag ville längre. Sedan fick jag lite känslan av att jag kanske tröttnar på den om några år, så jag bestämde mig för att inte köpa den där och då och istället avvakta lite.

Under tiden så hade jag även haft ett extra öga på Céline som alltid har varit en väskfavorit och extra varmt om hjärtat låg Belt Bagen. Den kändes så tidlös, praktisk och "mig" så i lördags när vi strosade runt på stan gick vi förbi Célinebutiken och sekunden jag fick väskan över armen så visste jag att det var den jag skulle ha. Jag var egentligen inte alls inställd på att köpa den samma dag men när tjejen som hjälpte mig berättade att detta var den sista svarta och att hon inte kunde ge mig något besked om när den skulle komma in igen då deras designer hade slutat bestämde jag mig för att slå till direkt. Jag visste ju att det var den jag skulle ha så jag ville inte behöva jaga den sedan.

Så, det var historien om hur jag köpte min första "dyrgrip"! Jag är ofantligt nöjd och det känns grymt bra med en väska som jag älskar och vet att jag kommer använda en massa år framöver efter alla billiga jag haft från budgetkedjorna som gått sönder, som man tröttnat på osv. Jag vet att alla har väldigt olika syn på att lägga såhär mycket pengar på en väska och jag respekterar verkligen er som tycker att det är helt galet, men för mig har det varit något jag länge drömt om att kunna göra och att jag nu kan det för att jag har slitit så hårt med mitt företag och min blogg känner jag mig så glad över :)

Gillar

Kommentarer

Chanapha,

Men åhh den är så fin! <3

chanapha.se
Jenny
,

Riktigt snygg!

annahults
annahults,
sååå fin väska!!!
nouw.com/annahults
Matildisen
,
Den är du verkligen värd! pussss <3
moahakansdotter
moahakansdotter,
så fin & så härligt att du unnar dig efter hårt jobb! xx
nouw.com/moahakansdotter
Livetmednettan
Livetmednettan,

ooooh vilken fin! Drömmen ju

nouw.com/livetmednettan
ellicalundgren
ellicalundgren,