CHRISTMAS MOMENTS

Hej på er! Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten igen efter helgens julfiranden. Jag skulle egentligen inte komma hem förän imorgon bitti men jag längtade så mycket hem till vår nya, fina lägenhet så jag kunde inte låta bli, haha. Dessutom fick jag sååå mycket fin inredning och detaljer i julklapp som jag knappt kunde bärga mig med att få upp :) Jag märkte nu när jag skulle skriva det här inlägget att jag var rätt dålig på att fota i helgen, men bilder till ett litet inlägg fick jag i alla fall ihop, så vi kör...

I lördags packade vi bilen full med packning, julklappar, familj och katt och satte fart mot Loka Brunn där vi skulle fira jul med hela släkten. När vi kom fram upptäckte vi att just vår familj inte hade fått rum på hotellet som vi trodde utan istället ett hus en bit upp i skogen (förmodligen för att vi hade kissen med oss). Först blev vi lite besvikna då huset var helt orenoverat och låg en bit från allt det andra, dessutom så var det heeelt odekorerat men inte ens en gnutta julstämning, allt kändes lite som ett gammaldags konferanshus. SÅ, på julaftons morgon efter en (magisk) frukost nere på hotellet åkte mamma och pappa till lilla lokala Tempo och tömde deras julförråd (ljus, tomtar, sidenband, röda äpplen, ljusslingor, julkulor, röda pappersdukar etc) och Jonatan och jag gav oss ut i skogen för att se vad vi kunde hitta där...

Sedan gav vi huset en jul-makeover! Det blev sån enorm skillnad med tanke på vad vi hade att jobba med och jag är så glad att vi gjorde det här på morgonen då vi sedan satt där och hade julklappsutdelningen hela kvällen och vet inte riktigt hur mysig den hade blivit i konferansstylingen.. haha. Pappa fick till och med tag på en minigran som han sågade ner med kökskniv som vi satte i en vas! Haha. Ovan är bara två små detaljbilder, vi gjorde en massa mer med julsfat, buketter, dukar etc :)

Sedan var det dags att göra sig i ordning för julfirandet nere på hotellet! Det vankades julbord, Kalle och tomtebesök. Jag hade på mig min nya fina klänning som ni hittar här (adlink).

Julbordet var så bra, sådan himla lyx med sådan dunderbuffet tre dagar i rad! Sedan såg vi som sagt på Kalle (jag och mamma tillsammans med alla barn på hela hotellet, haha) och drack glögg vid julgranen.

På kvällen blev det middag (var sååå mätt från lunchen så åt bara risgrynsgröt och julskinksmacka som vi brukar göra hemma på julaftonskvällen) och sedan hade vi julklappsutdelning. Jag fick såååå mycket fint, framför allt till lägenheten men även lite påfyllning på skönhetsfronten. Jag var helt till mig när alla paket var öppnade och ville känna och klämma på allt igen!

På juldagen hängde vi i spat heeela dagen. Bubbelpool ute i kylan, massage och ångbastu etc. Kan inte tänka mig något bättre att göra på juldagen?

Det var den julen det! Jag kände att hela December gick otroligt fort i år och jag hann inte riktigt med pga. flytten som tog upp majoriteten av tiden, men jag är redan taggad på nästa år så håll i er, för då kommer jag att gå all in (mer än vanligt alltså, haha) ;) Nu ska jag ha myskväll för mig själv här hemma med 100 levande ljus, tacos och en långfilm ♥

Gillar

Kommentarer

Moa Håkansdotter,
Dela gärna med dig av vad du fick i julklapp, hade varit kul att se med tanke på att du vart så nöjd! 😃
moahakansdotter.vimedbarn.se