CHRISTMAS THINGS

Ny julpyjamas härifrån! Jag skulle vilja ha en mysig med långa byxor och skjorta också som man kan ha som myskläder (denna är perfekt att sova i då den är sval) men det får bli nästa år :)

Nu hänger det äntligen stjärnor i alla fönster här i lägenheten! Skyndade upp med dem så att vi hinner njuta lite innan de ska ner igen :)

Som alla år är dessa mina absoluta favoriter från jullådan! Jag älskar att ha hyacinter i glas, antingen med jorden kvar men allra helst såhär med bara rötterna i lite vatten. Det var såå roligt när jag först tog hem dessa och det nästan bara var löken med lite grönt som stack upp, då trodde Andreas att jag hade tagit två gamla gula lökar från kylen och satt i vatten och dekorerat med, hahaha. Dog lite när han sa "Vad fint! Jag visste inte att matlök kunde bli julpynt!".

Efter många om och men hittade jag julklänningen här (adlink)! Hur svårt kan det vara egentligen? Haha. Jag köpte hem två andra tidigare som jag lämnade tillbaka, så riktigt svårt tydligen ;)

Det absolut bästa julteet som finns (och ja, jag har provat mååånga) är "Röda Mulen" från Johan & Nyström! Jag har köpt det de senaste 3 åren och det är verkligen underbart gott. Rooibos med smak av kardemumma, vanilj, svartpeppar och julkryddor, mmmmmums! Finns i de flesta te och kaffebutiker :)

Hur fina är inte Princettiastjärnorna?! Alla år då man stått ut med de pissgula julstjärnorna och sedan kom dessa först i rosa, sedan i små kritvita och nu ÄNTLIGEN i år finns de som stora. Älskar dem!

På samma sätt som med julteer så har jag provat en hel del juldoftljus igenom åren och tycker att de flesta bara luktar stark parfym, ingen juldoft alls. Detta från Lagerhaus är dock mitt i prick i doft och kostar bara 49 kr, skynda fynda till julhelgen!

Gillar

Kommentarer