CLOSE UP

Details from my outfits March - May 2015

Godmorgon och trevlig helg! Hoppas ni har en fin lördag hittills, jag tar det mest lugnt idag och planerar lite packning, förbereder inför resan osv. I kväll ska jag och Jesper ut och äta på en restaurang som jag velat prova jättelänge, vi firar vår 3-årsdag lite i förväg då vi kommer spendera hela den riktiga dagen på ett flygplan! Har ni några önskemål på inlägg ni är sugna på att se här på bloggen snart så är det bara att kommentera, ska även fixa lite inlägg som ska komma upp här medan jag är i luften idag nämligen!

Good morning everyone! I hope you're having a great Saturday so far, I'm mostly taking it easy and planning packing, preparing for the trip and so on. Tonight Jesper and I have a dinner reservation at a restaurant I've been wanting to try for months, we're celebrating our 3-year anniversary this weekend since we'll be spending the real day on a plane! If you have any requests on posts you would like to see here on the blog just leave me a comment because I'm preparing some posts for the trip today!

Gillar

Kommentarer

thilda
,
Jaha, för jag kollar din blogg på en bärbar data och när jag försöker scrolla så åker det inte ner, men kan bara kolla till kategorien "in my closet" vilket är lite synd :/ Din blogg är helt fantastik annars men du får gärna kolla om det är någon mer än bara jag det inte går för på en bärbar data(utan en mus bredvid)! Kram 😊
Fanny Staaf
,
Hej igen! Gud så konstigt, jag har ju själv en bärbar dator utan mus bredvid och för mig är det inga problem! Får se om det finns något att göra åt det 😊 Kram!