COCO GROVE BEACH RESORT

Jag rekommenderar verkligen resorten vi har bott på här i Filippinerna varmt. Det är andra gången vi besöker det och det är härligare än någonsin! Ganska stort men supermysigt med privat strand, flera pooler och restauranger, fina bungalows och fantastisk personal. Alla lär sig ditt namn på fem minuter och lägger även dina vanor på minnet. Vi har t ex. en av poolkillarna som paxar solstolar till oss varje morgon med våra handdukar så att vi får de bästa platserna men samtidigt kan sova ut! En annan väldigt bra sak med Filippinerna är att alla pratar flytande engelska vilket ofta underlättar. Vill ni komma bort och bara vara så är detta verkligen det perfekta stället, så jag tänkte ta er på en liten foto-rundtur så att ni får se mer hur det ser ut!

BESÖK DERAS HEMSIDA HÄR

Gillar

Kommentarer

My,
Så härligt! (:
myyfransson.blogg.se
bay-linn
,
Åh vad härliga bilder, och vilken härlig plats! Jag undrar hur mycket resan kostade? Flyget, vad det kostade att bo där osv? Du behöver inte säga exakta summan, eftersom det inte angår mig, men på ett ungefär kanske, kram! 😊
jennie
,
Kan du inte länka där du beställde resan ifrån? Är det på deras hemsida eller till exempel på ving, apollo? 😃
happ
,
haha tack för tipset. ska komma ihåg det när jag blir en rik moderat som du
Fanny
,
Glömde tillägga pris! 😊 Vi bodde i största villan på stranden och den kostade 190 kronor/person per natt och då ingår frukost. Riktigt billigt ställe med andra ord! Finns massa rum för billigare pris om man vill ha det. Maten och drickan ligger också på mindre än hälften av vad jag betalat på andra Filippinska öar 😊 Kram!