DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag har lite frågor om din Londonresa. Vilka datum är du där? Vem åker du med? Har du varit där förut? Vart ska du bo? Kommer du blogga därifrån?
Svar: Det var väldigt många frågor! Haha. Jag åker den 7-10 Oktober, jag åker med mamma, jag har varit i London 3 gånger förut och jag ska bo på ett supermysigt hotell precis vid Hyde Park. När det kommer till bloggning så vet jag inte riktigt än. Då det bara är en weekendresa kommer jag förmodligen vilja njuta fullt, fullt, FULLT ut så det blir nog inte så mycket tid för bloggning där men hur som helst så kommer jag bomba er med roliga inlägg och en massa bilder när jag kommer hem. Men hur det blir under dagarna där har jag inte riktigt bestämt än! :)


London i November 2010

Gillar

Kommentarer

rebecca
rebecca,
jag har en fråga. du säger ju att du vill bli försvarsadvokat- vad är det som får dig att vilja bli det? skulle du kunna sitta och försvara en som gjort ett så grovt brott som t.ex anders behring breivik?
ida
ida,
HEJ! skulle jättegärna vilja veta vad hotellet ni ska bo på heter? 😊 har nämligen letat efter ett bra hotel vid hyde park förut men utan framgång
IP: 82.99.3.229